|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 2.8.2007 12:44:50
|
|
|
|
Ayo
|
V teh dneh ko smo v 5. mesecu.
|
|
|
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 2.8.2007 16:27:54
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz sem zdaj noseča 4 mesece, pa se mi že kar pozna. Upam, da ne bo kar podivjal
|
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 2.8.2007 19:22:42
|
|
|
|
taras76
|
Prvič nekje okrog 15.tedna, drugič že kmalu v začetku.
|
|
|
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 2.8.2007 20:00:06
|
|
|
|
Nasy
|
Danes sem po dolgem času oblekla kavbojke, ki sem jih prej morala nosit s pasom, sedaj pa sem jih glih še zapela brez pasa..ampak po kilaži se nisem nič zredila, ker itak jem samo 1/4 reči, ki sem jih prej, drugo mi tko smrdi vse. Aja, sem pa bolj na začetku, nekje 9 teden
|
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 2.8.2007 20:45:51
|
|
|
|
sandra85
|
tudi moj albumček lahko pogledaš-pozno mi je vn zlezu
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 3.8.2007 8:31:31
|
|
|
|
marjanaR
|
prvič v tretjem mesecu, drugič me je razneslo že v drugem, ne pretiravam. Vsi so opazili, da sem .
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.