|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kwa še ne spite
19.12.2004 0:23:49   
*NaTaŠa*
Gledam na AU pa nas je ene par še vztrajnih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kwa še ne spite
19.12.2004 0:31:17   
Pinja
Ja eni zgleda ne mormo spat :)-

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kwa še ne spite
19.12.2004 0:32:15   
Annny
Hehe...mi bomo zdaj papcali...me pa že hudo zmanjkuje:zaspan::zaspan: Zdaj grem pa res...
Nočko vsem, ki boste še vztrajale:)

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kwa še ne spite
19.12.2004 0:43:43   
Tina26
Danes pa tudi jaz tukaj ob cudni uri.
Je moz sel na zurko, jaz pa ne znam zaspat brez njega :zmeden:

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kwa še ne spite
19.12.2004 0:55:56   
Pinja
Zgleda, da so ostale že obupale! Tud jst grem zdele spat, čeprov mi je zadne par dni to muka, ker me tolk trebuh okol popka boli, da se komi obrnem :((!

Kako si ti Tina? A v pondelk prideš na srečanje?

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kwa še ne spite
19.12.2004 1:01:57   
Tina26
Hojla Pinja
A si se v enem kosu :)-
Se malo pa bo :duda:
No jaz sem kar uredu, in mislim da kar malo prevec aktivna :hudicek: ce se spomnim nasvetov svoje G.
V ponedeljek se bom potrudila prit, ni pa se cisto sigurno zaradi avta.

Zdej grem pa jaz tud ninat

Lahko noc vsem skupaj :zaspan:

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kwa še ne spite
19.12.2004 1:09:05   
Pinja
Ja se sem v enem kosu :)-! Tud jst bom probala pridt, če le ne bom preveč utrujena, k me zadnje čase popoldan mal zmanka :(!

Tud jst grem spat nočka

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kwa še ne spite
19.12.2004 1:09:05   
Pinja
Ja se sem v enem kosu :)-! Tud jst bom probala pridt, če le ne bom preveč utrujena, k me zadnje čase popoldan mal zmanka :(!

Tud jst grem spat nočka

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kwa še ne spite
19.12.2004 1:19:28   
KIRA
jaz pa takalitak ne morem spat, ker mož zadnje ćase smrči. sem se nekaj dogovarjala za en hmmmm - randi, pa zgleda da ne bo nič iz tega...bom pa spet bulila v strop, kaj pa čem drugega. razgrajat ne morem, ker vsi drugi spijo, tle pa tud nič ne dogaja.

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kwa še ne spite
19.12.2004 10:21:44   
Anonimen
Jaz sem šla takrat lih dol:) Sicer pa to takointako veš:)-

(odgovor članu *NaTaŠa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kwa še ne spite
19.12.2004 12:19:54   
Pupica
Nataša, da ne boš gledala zjutri ob pol 4:)- takrat mam namreč jaz jutranji zajtrk:)- (zdej ta teden ne, ker sem itak zlo malo pojedla (prebolela hudo virozo, je želodec velikosti oreščka), drugače pa skoraj vsako noč:)-

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.