|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
|
Priporocila za varstvo please nujno 21.12.2004 10:04:08
|
|
|
|
taselan
|
Drage mamice, ker so me v obeh vrtcih, kjer sva imela vlogo zavrnili, vas vse, ki ste imele dobre izkusnje s privat varstvi lepo prosim, da mi jih priporocite. Varstvo za nasega rabim ze za februar, zato vas res lepo prosim za pomoc, z mozem sva sedaj cisto paf, ko sva vceraj zvedela se za drugo kosarico. Ce je mozno naj bo varstvo v Siski, Centru , Rozni ali za Bezigradom, ni pa nujno - posljite vse kar imate. Najlepsa hvala. Mail naslov: atrselic@yahoo.com
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrvi portal za samohranilke – Besedula.siKar deset odstotkov vseh Slovenk se vsakodnevno sooča s številnimi izzivi samohranilskega življenja. Odslej jih bodo lah...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
UUVAJANJE NA KAHLICONANA123ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?2 LETI (
75%)

3 LETA (
22%)

4LETA ALI VEČ (
3%)
Število vseh glasov: 241Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!