|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kinder pingvi
4.12.2007 11:21:34   
saraja
Jutri ga bom delala, ker ima moj v četretek podelitev diplom, zato jo bom naredila v obliki torte, povejte mi recept, premer je pa 26 cm,

hvala!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kinder pingvi
4.12.2007 11:30:01   
kawasakica
evo

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3866

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kinder pingvi
5.12.2007 12:32:14   
saraja
Zdaj pa me zanima, kako naj se lotim:

Ali naj smetano stepem, pa potem dodajam mleko in želatino, ali damo v hladno mleko, nestepeno smetano in želatino?

Pomagajte mi, da ne bo polomije!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kinder pingvi
5.12.2007 17:50:56   
Balonchy
user posted image
Za biskvit potrebujemo velik pekač. Spečemo ga 2 krat (potrebujemo torej dvojne sestavine za biskvit). Beljak in sladkor stepemo v trd sneg, dodamo rumenjake, vodo ter moko s pecilnim praškom. Pečemo v namaščenem pekaču približno 15 minut. Prvi biskvit damo iz pekača, drugega pa pustimo kar v njem, samo pazimo, da se ne prime.

Krema: želatino zmešamo v 4 žlicah hladnega mleka in pustimo 10 minut, da nabrekne. Nato damo to v segreto mleko, zmešamo in počakamo, da se ohladi. V ohlajeno maso vlijemo rastlinsko smetano in stepemo do trdega.

Rezinice sestavimo v naslednjem vrstnem redu:
na ohlajen biskvit namažemo 1/2 kreme, ki jo prelijemo z 1/3 čokoladne glazure. Nato namažemo drugo polovico kreme, pokrijemo z 2. biskvitom in na koncu prelijemo s preostankom glazure.

Obvezno je treba rezinice dat v skrinjo - minimalno 40 minut.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Doječa mama ne potrebuje posebne diete
Ne pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...




Primerjava porodov
florecita

Tiste, ki ste rodile (vsaj) 2x: Zanima me, kako bi opisale svoja prva 2 poroda?

1. porod lažji,hitrejši in z manj bolečinami (19%)

2. porod lažji, hitrejši in z manj bolečinami (33%)

Oba približno enaka (23%)

2. porod hitrejši,vendar bolj boleč (24%)


Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!