Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
) sem imela pregled, kjer mi je G potrdila, da je z našim miškotom vse o.k. Predlagala mi je le magnezij, zaradi otrdevanja trebuha. V prvi nosečnosti se je to otrdevanje pojavilo veliko kasneje, kot sedaj. Drugače pa je bilo vse v prvi nosečnosti čiiiiistooo drugače - težje za prenašat in zelooooo se je vlekla. Zdaj pa se mi zdi, da čas kar beži in da smo kar naenkrat pridrvele do teh tednov. Danes čez en mesec grem v bolniško in že "brojim sitno". Res, da bom otročke malo pogrešala, se bom pa lahko cel ljubi dan posvetila mojemu sončku - prvorojenki. Res pa je, da se bliža april in da me vse bolj mučijo SKRBI
. Kakšne? 
Vem, kako je, če potem o tem premišljuješ in se začneš vrteti v začaranem krogu.
Pričakujem našega tretjega
in sem bila v začetku načrtovane nosečnosti (uspelo je tokrat kar v prvo) tudi zmedena. Ampak človek pač rabi nekaj časa, da se "naštela" na pravo valovno dolžino. Zdaj me nič več nič ne skrbi
sej je tanka knjigca