Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 14:07:48
|
|
|
|
Naty*
|
No da ne bom kr neki v tri krasne pisala... kar se uspavanja tiče, je men to, da ga pustiš v postlci in zaspi čist neki nemogočega. Zadnjič sem se spravljala na vozičkanje in je bil Žan že precej zaspan, tko da sem ga oblekla in odložila v postlco, medtem sm pa js še neki stvari zrihtala. In cel ta čas se je tolk drl, da je komaj dihal . Kar pomeni, da tud če bi ga pustila z namenom da zaspi noter, ne bi šlo, ker je jokal kot da bi ga iz kože dajali. Dojenje ga sicer občasno uspava, ampak sedaj deluje samo še ponoči. Čez dan ga pa včasih uspavam tko, da se uležem zraven njega in mu pojem (ampak more bit res ful zaspan), drugač pa nošenje dokler se mu ne začne dremat, pol ga pa še budnega odložim v postlco pa zaspi. Zvečer pa HB kopanje, dojenje, duda in v postlco - takrat pa zaleže . No da vidim, če smo že kej bližje 200.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 14:08:20
|
|
|
|
Naty*
|
JEEEEEE evo nas ! A gremo na naslednjega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 14:08:55
|
|
|
|
špelin@
|
No, katera bo obrnila stran??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 14:09:51
|
|
|
|
špelin@
|
, Naty* Ko boš odprla tretji del, ne pozabi na ikonco s palcem navzgor pri temi!!!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.