Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: električna prsna črpalka 12.1.2010 8:07:38
|
|
|
|
Dragana28
|
Avent Philips.....
|
|
|
|
RE: električna prsna črpalka 12.1.2010 13:38:08
|
|
|
|
mirt111
|
kupujem Medela Swing... Proda katera?
|
|
|
|
RE: električna prsna črpalka 2.2.2010 12:04:55
|
|
|
|
kittyketty
|
Prodam električno črpalko medela swing.Malo rabljeno in še v garanciji. 040 799 484
|
|
|
|
RE: električna prsna črpalka 8.4.2010 12:40:58
|
|
|
|
P1ka23
|
kittyketty, a je oglas še aktualen? vem, da sta že pretekla 2 meseca pa vseeno... js bi jo mela a, jo proda še kdo? ker ročna res ubija tako, da če katera ima lahk kr direkt pokliče 040/864-956
|
|
|
|
RE: električna prsna črpalka 19.4.2010 12:57:26
|
|
|
|
ursa_p
|
Zivjo! Jaz tudi iscem crpalko in sicer zato, ker bom kar nekaj dni vsake toliko odsotna in da bi si v tem casu lahko cimhitreje spumpala mleko. A potem pravite, da naj si kar Medelo vzamem? Je res toliko boljsa? In ce mi katera pove koliko casa potrebuje z elektricno, da napumpa recimo 100 ml??? Hvala, Ursa
|
|
|
|
RE: električna prsna črpalka 19.4.2010 13:02:38
|
|
|
|
ursa_p
|
Kaksna je pa razlika med Medela Swing in Medela Mini Electric Plus - ta sem videla, da lahko pumpas na obeh straneh hkrati. Ve katera?
|
|
|
|
RE: električna prsna črpalka 21.4.2010 17:42:30
|
|
|
|
VESNICA.MALA
|
tudi mene zanima kakšna je razlika med omenjenima črpalkama. jaz se še odločam za eno ali drugo pa ne vem...
|
|
RE: električna prsna črpalka 1.6.2010 12:30:55
|
|
|
|
kittyketty
|
Živjo P1ka23! Sem šele zdej vidla tvoj oglas.Upam da ti je črpalko že uspelo dobit,če ne jo pa jst še prodajam.
|
|
|
|
RE: električna prsna črpalka 1.6.2010 13:45:35
|
|
|
|
zebra
|
Na ročni Nukovi se mi je po 2 tednih utrgalo tesnilo...ki ga ni moč zamenjati ...in tako kot so rekle še druge...raka ti odpade...medtem ko imam sedaj električno nukovo, ki je 100 x boljša...pa tudi veliko bolje črpa...sem zelooo zadovoljna
|
|
|
|
RE: električna prsna črpalka 2.6.2010 13:48:13
|
|
|
|
lunka1
|
še moja izkušnja... imam aventovo kombinirano (električna in ročna) in sem električni nastavek uporabljala samo kakšnih 14 dni... bedarija, trajalo je po 20 minut ali še več... res, da nastaviš hitrost, ampak meni osebno je električna dalj časa črpala mleko kot ročna. pri ročni je fanj to, da dalj časa držiš ročko (ne pupmaš s pestjo, ampak samo držiš) in kar teče.. se ne znam prav izrazit, ampak ko so enkrat vidni vsaj 3 curki mleka, potem je treba samo držat in nič črpat. Jaz črpam predvsem ponoči, pa še to ne vedno, in 100 ml sčrpat v 5 minutah.. z ROČNO, ne električno... če katera želi, ji lahko prodam električni nastavek.. na zs!
|
|
|
|
RE: električna prsna črpalka 17.6.2010 20:24:48
|
|
|
|
lunka1
|
prodano!
|
|
|
|
RE: električna prsna črpalka 21.6.2010 8:20:21
|
|
|
|
Barbara_L
|
@lunka (ali katera druga)-ima katera še aventove lončke za shranjevanje mleka?
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.