Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 12:57:42
|
|
|
|
total
|
Jaz sem kupila od ABC Desing in je super:bravo: Lp:sloncek:
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 13:03:43
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
mi imamo Zappa dosedaj je to najmanjši vozek:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 13:04:10
|
|
|
|
bini
|
kateri model si pa kupila? pa kolk denarcev je bil, če mi zaupaš...hvala 9nebesa
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 13:04:11
|
|
|
|
bini
|
kateri model si pa kupila? pa kolk denarcev je bil, če mi zaupaš...hvala 9nebesa
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 13:06:42
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
bini a to mene sprašuješ:zmeden2:
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 13:07:55
|
|
|
|
bini
|
obe :)
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 13:10:11
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
mi smo dali zanjega 44.ooo-sit je izredno lahek ,majhen zraven ima še pregrinjalo za dež. je najboljši:)-:)-
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 13:25:18
|
|
|
|
bini
|
si bomo ogledali. hvala 9nebesa
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 13:50:22
|
|
|
|
lin
|
Tare9,mi ga bomo tudi najbrž kipli ma kasneje ko Lin malo zraste
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 13:54:04
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
lin,res ti nebo žal delam reklamo:)-:)-:)-sam je res najboljši:bravo:
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 13:58:44
|
|
|
|
lin
|
Ne meni je res ful všeč,zdaj imamo Quinnyja freestyle 3 xl in smo tudi ful zadovoljni,pa tudi z placom za v avto ni blema ker mamo Dobloja samo bo bolj praktičen ko Lin malo zraste,sej itak v vozeku ne spi. Kolko pa je star vaš sonček?
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 14:00:11
|
|
|
|
lin
|
tara9 sem že našla leto pa mesec ne ma Maj?Lin pa 8,5 mes,pa bomo počakali da vidimo kako bo,ker se nerada preveč vozi v vozičku!
|
|
|
|
|
voziček marela - BC v LJ 18.3.2005 14:36:36
|
|
|
|
total
|
Bil je 15990sit,meni je super ker se zloži kot marela,praktičen za v avto,imamo tudi stem problemov pa za na morje bo super. Lp:sloncek:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Velikonočni zajčki z jogurtomPrikupni velikonočni zajčki iz mehkega kvašenega testa z jogurtom so odlična ideja za praznično peko z otroki. Mehki, ra...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?