|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
morfologija stotič vem :) 21.3.2005 12:44:26
|
|
|
|
dory
|
Jest sem jo mela v 21.tednu...slikco sem tud dobla sam se ni nc vidl kot pa zadnji del glave :)
|
|
|
|
|
morfologija stotič vem :) 21.3.2005 12:59:15
|
|
|
|
katarina2004
|
Oj! jaz sem jo imela začetek 24 tedna. Dobila sem tudi slikico. Samo prej opozori gin., da bi jo rada imela. lp k.
|
|
|
|
|
morfologija stotič vem :) 21.3.2005 12:59:21
|
|
|
|
Tricia
|
Jaz pa sem jo imela v 22 tednu in slikco sem tudi dobila. Na njej je moj mali bišk kot kak fižolček ;););)
|
|
|
|
|
morfologija stotič vem :) 21.3.2005 13:07:54
|
|
|
|
saba
|
pa so šli vaši možje/fantje z vami na UZ. ne vem zakaj mi ni nič omenil. Je možno, da je ne misli naslednjič še delati?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
|
morfologija stotič vem :) 21.3.2005 13:10:26
|
|
|
|
dory
|
Cak a bos v 21.tednu takrat..in pregledi so 1x mesecno :)..torej je velka verjetnost za morfologijo..sej men tud ni G nic razlagala,kaj bova delale..ko sem prsla na pregled me je sam vrgla na mizo :)..jest pa blazena ko sem lahko spet gledala malega pikca :)
|
|
|
|
|
morfologija stotič vem :) 21.3.2005 13:13:02
|
|
|
|
katarina2004
|
Ja moj je bil z mano in je bil čist navdušen, tako, da ti priporočam, da ga vzameš sabo.
|
|
|
|
|
morfologija stotič vem :) 21.3.2005 13:15:59
|
|
|
|
Tricia
|
Moj je pa šel z mano šele ko sem bila že v 30 tednu. Takrat pa je imel že kaj videt :love:
|
|
|
|
|
morfologija stotič vem :) 21.3.2005 13:17:05
|
|
|
|
Tiamo
|
Jaz sem jo imela v 19t. :rozica:
|
|
|
|
|
morfologija stotič vem :) 21.3.2005 13:24:11
|
|
|
|
saba
|
a že v 19t. jaz sem v petek imela UZ ker mi je izvajal THT, ker nisem bila na NS. Moj mož je bil z mano. zato me zanima, če bi lahko naslednjič spet z namo šol..uffffffaaaaa:zmeden2: zdej pa nič ne vem pa še to, imela sem pozitiven test za toksoplazmozo:( Vrednost je sicer minimalna 1:16 ampak je. G. pa mi reče, da moram spet dati kri v laboratorij 27.3.......joj ta moj G., 27tega je nedelja in zdaj sploh ne vem kdaj moram it..ali maj grem že v petek ali komaj v torek, bojim se da bo prepozno, ker je on neke dneve štel med enim in drugim odvzemom krvi. mislim, da bom mogla kar poklicat v ZD8)
|
|
|
|
|
morfologija stotič vem :) 21.3.2005 13:56:20
|
|
|
|
Tiamo
|
Hy saba, tudi meni se je zdelo ful prekmalo v 19, ampak mi je G vse razložil in pokazal, tako da sem bila pomirjena. Pravi, da je velik za 20-21t . Govorim v moškem spolu, pa sloh ne vem kaj bo, k je nogice skup stiskal. :bravo::bravo: Verjetno pa ta pregled ni edini tak :zmeden::zmeden: Na tvojem mestu bi šla dati kri v petek, da ne boš preveč živčna? :)- LP
|
|
|
|
|
morfologija stotič vem :) 21.3.2005 13:58:25
|
|
|
|
saba
|
hvala tia74 imaš prav, bom pa vseeno poklicala in sestro vprašala kaj je G. mislil......da bom pirhe talala v nedeljo po laboratoriju al kaj:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kako otroku izbrati ime?Ime človeka zaznamuje. Ima velik vpliv na življenje in osebnost. Vzemite si dovolj časa in v miru premislite, kakšno ime...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?