|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj z višnjami?
29.10.2008 14:26:16   
blak
Poročam.
Naredila sem tisto z Radia ognjišče, najmanj delauser posted image , hitro narjeno.
Ocena: hm, takoj po pečenju ni bilo ne vem kaj, višnje kisle, puding ne preveč okusen. Veliko boljše, ko je en dan stalo v hladilniku. Sveže, mehkega okusauser posted image .

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?