|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kar dva dni prej .....
23.3.2005 11:13:57   
Neža81
.. se je presneta M :hudicek: oglasila tudi pri meni!
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Naslednji mesec grem pač v naslednje boje!!!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Neža

P.S. Počasi bom postala tudi jaz fosilka! :zaspan:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kar dva dni prej .....
23.3.2005 11:17:22   
baguSka
Ojla Neža.. pustmo zdej te nesramnice (tud pr men je) in mi raj povej kako kej tvoj kuži??? Jst ga tud dobim drug tedn!!!!! Čist sm neučakana že.. A ti je fejst stanvanje zgrizu???

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kar dva dni prej .....
23.3.2005 11:17:50   
baguSka
No kužika.. jst upam da se pr men ne bojo zmotl..:zmeden:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kar dva dni prej .....
23.3.2005 11:19:52   
mujcek
Ne razmišljat o tem, da boš kmalu fosilka, raje razmišljaj kako so lepe tudi druge stvari in ne samo o :duda: razmišljat. Premisli, saj ne živiš samo zato, da boš imela :duda: in sedaj počni stvari, katerih ne boš mogla počet ko pride otroček.

Po drugi strani pa ni tako hudo biti fosilka, poglej ostale, ki so že fosilke; saj imajo lepo življenje in ko bo čas bodo imele še lepšega; z vsakim dnem postajajo močnejše osebe. Najlepše pri vsem tem pa je, da imamo podporo na RR. :)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kar dva dni prej .....
23.3.2005 11:35:39   
Neža81
Jooooooj tema kuža - kr kurjo kožo dobim:)-:)-:)-

Če mi je kaj zgrizo???!!! Doma ima igrač za 20 jurjov, Benaka se je pa nove lipine lesene kuhinje lotla!
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Ful grize, zdaj ko je še mlada. Pa ko vsaj tak špičastih zobkov ne bi imela!!! Drugače pa raste ko hudič. Zdaj je stara 5 mesecev in ima 24 kg!!! Celo je cartljiva. Spi na včasih v verandi, ponavadi pa na usnjenem kavču; ob kakih 6 kopa me zbudi da jo peljem ven na WC, pa pride potem spat na posteljo med naju. Midva spima vsak na svojem eku pojsle, ona pa lepo razkomotena na sredini z vsemi štirimi v luft. Prava je no, ni kaj.

Miva sma se zelo navezala na njo. Pa dlako ma tako lepo mehko svetlikajočo. Sicer zapravim do 30 jurjov za Benko mesečno, ampak rezultati se kažejo :)-:)-. Joj, kak jo mam rada. Kot nek otrok je.!

Kakega psa pa dobiš Udb? Meni se je blo najbolj tečno na začetku vstajat ponoči 3 krat, da se jo navadla ven hodit na WC. V šlafroku sn pozimi vune ob pol dveh zjutraj skakala pr -10 stopinjah.:grrr::grrr:

Bom jutri slike dala v moj album, ker jih še mam zaj na kartici. Pa slike iz smučanja tudi.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kar dva dni prej .....
23.3.2005 12:18:41   
simonas
Bomo morale kar skupaj premagat to :hudicek:M. Pri meni gre danes še sicer bolj na švoh a poznam svoje telo in vem kaj me čaka. Mogoče pa želijo naši :duda: biti spomladanski pa zdaj na to čakajo...

:rozica: za vsako!

Simona

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kar dva dni prej .....
23.3.2005 12:36:09   
Urša76
nežica,
ne se tak jezit. k men je prsla celih 13 dni prej :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kar dva dni prej .....
23.3.2005 12:55:48   
bambi
Draga Neža, saj veš da je mene obiskala kar 14 krat in šele potem je obupala in se poslovila, upam da za 10 mesecev :bravo::bravo::bravo::bravo:

Bambi:nosecka:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kar dva dni prej .....
23.3.2005 12:58:47   
KMALU
Moja je pa neverjetno tocna.. Vedno na 28 dni... Vcasih si zelim, da bi zaostala vsaj en dan, da bi lahko naredila test za nosecnost :)-, ampak nesramnica mi niti tega "veselja" noce naredit.:(

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kar dva dni prej .....
23.3.2005 14:27:48   
baguSka
Ja si me zamenjala z Udb.;)

Francoskega buldoga dobim!:bravo:

In komi že čakam, pa tud če bo treba celo noč uzuni stat.
Res pa me je strah, da bi ceu stanovanje zgrizu.. K sva
ga glih do konca zrihtala. Sicer greva pa dons po zaščitno ograjco!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kar dva dni prej .....
23.3.2005 16:23:18   
Pikipoki
Tudi jaz sem jo dobila ... Danes ... Saj sem vedela, da lahko pride, ampak sem kar malo razočarana in žalostna.:((
Je šesti mesec od laporo in histoskopije in sem vseskozi upala, čeprav čakam na umetno ...

No, pa saj bo ... Upam, da čimprej!

LP

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako si samopregledati dojke?
Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah. V Sloveniji vsako leto odkrijemo več kot 1100 primerov raka dojk. Zel...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?