Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Če ga ponoči vsaj dvakrat ne peljem na wc, se bo on pač polulal. Potem mu je zjutraj zelo žal in se mi opravičuje in obljublja, da se ne bo več, ampak naslednji večer je zgodba ista. Pred spanjem mu ne dajem za pit; brez pleničke pa je že kar nekaj časa (ponoči cca. 10 mesecev, podnevi pa že skoraj 2 leti). Poskusila sem že vse; od tega da ga hvalim/nagradim (dosedaj me je 2x poklical, da mora lulat), pa do tega, da ga kaznujem. Ne pomaga nič. Ne vem več kaj naj delam. Prosim pomagajte mi s kakršnim koli nasvetom. Hvala.

, ker nisem ravno privrženec kaznovanja, temveč bolj spodbujanja/hvaljenja. Ampak res nisem imela več idej kaj narediti. No, sedaj ko vidim da ima(m) še par let fore, mi je takoj lažje
. Plenice pa noče; sem ga že vprašala če hoče da mu jo da. Pa tudi nepremočljive podloge so v igri že od samega začetka odvajanja. Ja nič, bomo pa še naprej vstajali dvakrat na noč. Saj sem že navajena, ker se mi je tam do enega tretjega leta zbujal po 4x na noč.
, anmpak če ne bo šlo, kaj morem.