Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ampak sem se zavedla, kako hitro mineva čas. Da ne govorim o hitrem minevanju druge nosečnosti, ki je že skoraj pri koncu. Eno punčko že imava, drugega sončka čakava, ampak danes malo držim mulo, ker se moj mož ni prav čisto nič spomnil na to, da sem mu rodila tako lepega sončka, da mu bom kmalu rodila še enega. Še za posode pomit se ni ponudil. Namesto tega je zdaj odhitel na rekreacijo, na katero hodi vsak večer, jaz pa sem malo žalostna, ker toliko govorijo o materinskem dnevu, pri nas pa je to le en od mnogih dnevov, ko mož pozablja, da sem ženska, mamica njegovih otrok....Da mogoče kdaj pa kdaj potrebujem malo pozornosti. 
). Če bi se spolnil, bi že prinesel kakšno rožco, ker pač "mora", ker to pač vsi...Brezveze, res!
od mene ob materinskem dnevu, čeprav z eno-dnevno zamudo. Vačsih si moramo mamice res kar same kaj kupit, če mamo bolj bučmane za možove.
tiče, pa se seveda ni spomnil in tudi jaz sem nekaj bolana, pa sem vseeno mogla vse nardit in pospravit kar sama. Edino kar je rekel, da naj grem počivat in lahko pospravim danes
, pa bognedaj da bi naredila kaj težjega. Kuhanje in površinsko pospravljane ja, nisem pa sesala ali perila nosila okrog. Ma.... zlat je
, da rabiš kakšno ornk cartlanje ali kaj podobnega
, pa ne na nek zunanje določen datum, ampak ko vama pač je. Moški nekih zapovedanih praznikov ne šljivijo 5 posto