|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ležišče Dormeo Comfort s spominsko peno ali n...
31.3.2009 12:53:53   
Pikicapokica6
Zanima me, v čem je razlika oz. ali je res tolikšna razlika, da se splača dati še nekaj denarja več za tista 2 cm spominske pene? Vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ležišče Dormeo Comfort s spominsko peno a...
31.3.2009 13:36:57   
zmajaz
Pred kake pol leta sem se odločala za nakup ležišča in sem prebrala dosti člankov, forumov, tujih spletnih strani s primerjavami ležišč in osebno sicer Dormea sploh ne bi kupila (ima ga sestra - tega navadnega brez spominske pene - tako da sem ga imela priložnost tudi videti in preizkusiti). Če si pa odločena, da želiš ravno Dormeo, pa vzemi vsaj tistega s 4 cm spominske pene (10+4) - ta bi bil morda vsaj nek približek temu, kakšno naj bi bilo primerno ležišče.

Če pa hočeš res kakovostno ležišče, pa kupi lateks - je res nekoliko dražje, a vredno vsakega centa.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 31.3.2009 13:49:07 >

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2009 13:43:43   
kladje
jaz imam navadno ležišč Dormeo in prav tako sem enakega kupila tudi za svojega otroka za v postejico - od kar ga ima otrok zares spi celo noč in se tudi ne vrti toliko med spanjem (prej so bile noge povsod). Tudi z možem sva zelooo zadovoljna z njim in zares ne poznava več bolečin v hrbtenici zjutraj ko se zbudiva.
O nakupu novega s tistimi 2 sm dodatne pene niti ne razmišljava, ker sva prebrala kar nekaj člankov o tem in baje ni bistvene razlike med vzmetnicami ampak bolj reklama za večji zaslužek.

Mogoče se najde kdo ki ga pa ima in ima mogoče že izkušnje z njim.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2009 15:03:09   
altaja
ne vem no, glede na to, da je Dormeo univerzalno ležišče za vse - od dojenčka do nekoga ki ma 150 kg ne verjamem o njegovi kvaliteti. No, verjetno je res boljši od tistih čist navadnih, pa vseeno. Kvalitetno ležišče je tisto, ki ti ga naredijo po meri - upošteva se koliko kg ima tisti ki na njem spi, dejstvo ali spita na enem ležišču dve osebi ali ena in še en kup dejavnikov. Zato osebno nikoli ne bi kupila Dormea. So pa kvalitetna ležišča ful draga, ampak prespimo skoraj tretjino življenja in se splača investirat v dobro ležišče. In zame to ni Dormeo. Žal.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu kladje)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.