|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Piščančje meso...kaj pripraviti za jutri? POMOČ!
28.6.2009 11:35:32   
Bambincy
Pozdravljeni!

Ker imam danes več časa bi si želela za jutri nekaj pripraviti vnaprej za kosilo, da bi jutri le pogrela in skuhala prilogo (krompir).

Imam pičančje meso, paradižnik, zelen papriko, zamrznjeno korenje, fižol v konzervi, pelate.... Mi lahko kdo da kakšen dober recept da skuham danes, pospravim v hladilnik, pojemo jutri za kosilo z krompirjem?

NAJELPŠA HVALA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.6.2009 11:48:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bambincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Piščančje meso...kaj pripraviti za jutri?...
28.6.2009 11:49:19   
Nila699
Rižoto smo imeli včeraj. Danes testenine,.. tako da jutri nujno krompir :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
28.6.2009 11:52:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nila699)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Piščančje meso...kaj pripraviti za jutri?...
28.6.2009 12:07:44   
Gina
Prepražiš lahko tudi samo čebulo, korenje (in papriko - al ap tudi ne, če nočeš) pa piščanca, dodaš začimbe (šetraj, koper, peteršilj ali kakšne druge, če so ti bolj všeč - recimo timijan ali baziliko ali pa kar vegeto) in sol, ter vse skup zaliješ s sladko smetano in na kratko prevreš.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Uvajanje goste hrane: 9 idej za izbirčnega...
Je tudi vaš dojenček izbirčen jedec, ki se pri vsakem obroku zmrduje, vi pa več ne veste, kako se lotiti uvajanja goste ...
Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...




Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?