Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:24:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne pa nimam.
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:25:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst tud ne.
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:27:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa si.
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Maš malco, Spliš?
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne pa nimam. Ej, hecam se. Saj sem že napisala nekje. Samo take stavke doma poslušam zadnje čase, pa mi malo ven seka. Ali mi pa tiste zeliščne shujševalne tablete narobe sekajo.
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je pa tako cuker padu, da sem prestikala kuhno in prišla do Vitovih bonbonov :bravo:
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, to bo pa kriza. Ker gotovo niso zeliščni. (smajli)
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:35:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Haribo sem že dokrajčila, enih pet je blo še not, zdaj mam pred sabo pa eno pakungo 400 g bonbonob, sam grejo bolj počas, k so trdi :hudicek:
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha, ha, ha... Jaz grem pa zdajle v ŠPar po polnozrnate štručke in malo masten jogurt. Prej moram pa še te kaktusove tablete vzet. Bonbone šparam za zvečer...
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:41:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem našla še ene tri Mentose, pa tri Kikije, pa tri Vitergine. Vse bo šlo v rit :hudicek:
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:42:00
|
|
|
|
Tjula
|
Splišni, kaktusove tablete :zmeden: kva je pa to za en hudič?
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to je zdaj hit v Holandiji. Hoodia je en kaktus, ki so ga menda ljudje včasih uživali v puščavi, ker so vedeli, da dolgo ne bodo jedli, pa jih je zelo nasitilo. Kao.
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Splišni hujša na moč :)- u, tile Vitergini so pa že malo grenki. A je možno, da jim je rok potekel? :zmeden2:
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:44:13
|
|
|
|
koala
|
Splišin meni se zdi da sta dve blont, mater sem za luno:)-:zmeden:
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:44:24
|
|
|
|
Tjula
|
pa je kej efekta?
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:45:57
|
|
|
|
ZARA
|
Joj,Spliš a zdej že kaktuse papcaš?? Njamsi..:)-
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse za vitko linijo :)-:)-:)- Sem že na Kikijih.
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 10:49:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse požrla, zdej mi je pa slabo :(
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2005 11:45:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 11:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Teli kaktusi nič kaj preeč ne delujejo. Zdaj sem si prinesla jogurt in celo vrečo polnozrnatih štručk (ker se mi ni dalo v vrtsi stat, te so bile pa na dosegu roke). Zdaj jem že drugo, pa mi še paše... Ja, Bepop so meni na začetku bili O.K.
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 11:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, lukrecija, midva s Spliš sva ljubiteljici Bepop, ne Spliš? So tako sladki, da se kar cukra zraven nažiram...Spliš pa kaktusov :)-
|
|
|
|
Za vse iz okolice Ljubljane in ljubitelje bepop 3.6.2005 12:06:35
|
|
|
|
BONI*
|
Hm, jaz nisem ljubitelj Bepop (nimam pa nič proti njim), pa se že cel dopoldan z cukrom bašem:zmeden2: Noseča pa je Tinkara, ki pa ima zdej dolge črne lase. Sem glei prejle tračnice brala, pa sem vidla:)- Lp, Boni
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Vaše mnenje florecitaZanima me, če mislite, da bi večina staršev rada videla, da je njihov par otrok že pri nekaj mesecih starosti popolnoma samostojen.( sam jesti, piti, hitro shoditi,...)DA (
40%)

NE (
60%)
Število vseh glasov: 231Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!