|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alternativa, da ali ne
9.6.2005 14:45:11   
urši*
zanima me, kako gledate na alternativne veje madicine (akupunktura, akupresura, aromaterapija , reiki...)
vem , da je konvencionalna medicina zelo pomembna, ampak mi je dosti bližje alternativna.
mislim da če bi delovala ena z drugo bi bilo veliko bolje in lažje.
verjamem, da se vsaka bolezen odvija v glavi, pa s tem ne mislim na hipohondrijo!
kako pa ve gledate na to oz., kako vam je to blizu
lp, pa uživajte:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   alternativa, da ali ne
9.6.2005 14:47:09   
Lenny
Mnogo bliže mi je, odkar je kiropraktik očetu "rešil" križ in hrbtenico. Prej se je komaj zravnal, zdaj pa z najinim mulčkom brez bolečin okoli skače.
Nekaj je na tem in po moje bi morali strokovnjake s tega področja bolj upoštevati. Žal pa se pojavlja veliko t.i. strokovnjakov, ki lahko delajo tudi škodo.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   alternativa, da ali ne
9.6.2005 14:49:04   
urši*
res je in taki mečejo slabo luč na vse alternativce, ko se grejo neko čaranje.ampak žal se vedno najde kak čarovnik!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   alternativa, da ali ne
9.6.2005 14:53:39   
Anonimen
Določene stvari gotovo delujejo, zlasti kakšne Kitajske (akupunktura), vendar verjetno le pri določenemu delu ljudi. Tako kot pri enih deluje proti glavobolu aspirin, pri drugih pa lekadol. Nikakor pa ne verjamem raznim kiropraktikom (moj stric je enega sprobal, ker ga je bolel hrbet, pa je nato doma obležal za 14 dni) in bioenergetikom (eden je kolegici razlagal, da ima slabe ledvice, zdravniki so potem ugotovili, da ima odlične ledvice, ima pa policistične jajčnike).
Tisti, ki se resno ukvarjajo z alternativo vedno povedo, da so njihove metode dodatek klasični medicini, ne pa osnova za zdravljenje. Ostali so šarlatani in izkoriščajo čustva bolnih ljudi, ki si želijo ozdraveti.
Torej, alt. medicina da, vendar ne kar vsa po vrsti.

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   alternativa, da ali ne
9.6.2005 15:00:11   
lex
Mislim, da je res vse v glavi - kaj komu verjameš. Moj deda je hodil k bioenergetiku - zdaj ga pa že leto dnini več. Mislim, da je edino akupresura priznana dodatna veja medicine in nič drugega.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   alternativa, da ali ne
9.6.2005 15:02:31   
nejcko

Jaz pa verjamem v moč alternativne medicine, saj je konec koncev zdravila ljudi že pred 5000 leti, ko o "uradni" medicini ni bilo ne duha ne sluha. In konec koncev, veliko stvari iz uradne medicine sloni ali pa vsaj črpa iz znanj alternativnih medicin.
Včasih so nam vsem po vrsti predpisovali kapljice za nos, danes pa vsi dohtarji prisegajo na fiziološko raztopino, ki ni nič drugega kot slana voda oz. morje. Pa sirupi, čaji itd. Tudi farmacija izhaja iz zeliščarstva, a ne? Torej!!!

Res pa je, da je na žalost preveč prevarantov, ki škodijo ugledu alternativne medicine. In sploh ne vem, zakaj za :hudicek: naša država že tega končno zakonsko ne uredi. Ne vem, česa se tako bojijo tile vrli šolani dohtarji. Pač niso bogovi in niso vsevedni, saj nihče ni. V slogi pa je moč.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   alternativa, da ali ne
9.6.2005 15:25:11   
Magi*
sama prisegam na kombinacijo običajne medicine z alternativnimi oblikami zdravljenja. v razvitih državah tudi priznavajo alternativo in imajo zato na tem področju tudi red (pregled priznanih alternativcev, licence, le-ti svojo dejavnost opravljajo legalno in od prihodkov tudi odvajajo davke). pri nas je stanje popolnoma kaotično. vsak je lahko "zdravilec" in za svoje usluge računa po svoji volji.

jaz grem večkrat do bioenergetika in to ve tudi moj G. je rekel, da nima nič proti, dokler bom obiskovala oba;) k bioneregetiku je šel tudi sam, vendar uradno tega ne sme priznati.

največ pa itak lahko naredimo sami zase.:rozica:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   alternativa, da ali ne
9.6.2005 16:47:08   
kalimero
Sama imam zelo dobre izkušnje z bioenergetikom.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   alternativa, da ali ne
9.6.2005 17:38:24   
cmokec
Alternativna medicina je ena super stvar, če veš, kaj delaš. Že kamilični čaj in arnika so alternativa. :)

Drugače je pa meni zdravstveno zelo pomagal bioenergetik. Akupunktura je mamic pomagala, ker je imela probleme v meni, kot kronični alergik sem se pa ozdravla s hojo po žerjavici.

Pa v nič posebej ne verjamem, le svojega izdelanega mnenja nimam in nič ne filozofiram že v naprej, da nekaj pa sigurno ni dobro. Probaš in če ti pomaga, je nekaj na tem in tega se poslužuješ raje kot tablet in inekcij.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   alternativa, da ali ne
9.6.2005 19:08:36   
urši*
no zdj mam malo več časa, da napišem svojo izkušnjo z doktorico alt. medicine!
v sredni šolo sem imela nonstop glavobole, to se je vleklo skoraj eno leto.moj oče, ki se tudi ukvarja z alternativo (reiki , riše energijske slike - če katero zanima - www.artangel-energy.com), no on pozna eno fajn žensko , ki je sicer dr.spl medicine, ampak je potem na kitajskem doštudirala alternativne vede!
vglavnem , bla sem pri njej, delala mi je akupunkturo in take stvari, kot so polaganje rok ipd.
šla sem 3x in glavoboli so izginili, je pa res, da sem sama mogla tud sama pri sebi veliko naredit in razčistit!!
js uglavnem full podriram vse te zadeve, če so le narejeno kot se reče in če vem , h komu grem in da mi človek ne bo škodil, kar se tudi lahko zgodi!!
no uglavnem to je to, da ne nalagam preveč.
lepo se mejte in uživajte življenje s svojimi malčki:rozica:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?