Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 11:27:11
|
|
|
|
janapan
|
uf kakšen klasičen meni.....kaj pa če bi raje lasagno, al pa gratinirane testenine v pečici.....al pa kakšno dobro mineštro pa palačinke....mogoče češpove cmoke......al pa mogoče naravni zrezki z gorčico in krompirjem z bučami......kaj pa ....popečen piščančji file z gorčičnosmetanovo omako s pire krompirjem in rukolo.......
|
|
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 11:30:19
|
|
|
|
Shorty_
|
Jutri bodo skoraj 100% goveji zrezki v omaki + pečen krompirček + solata v nedeljo pa mislim da bomo šli k mojim na kosilo
|
|
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 12:34:37
|
|
|
|
žab*ca
|
Ta gorčično smetanova omaka mi diši,prosim recept.
|
|
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 13:14:40
|
|
|
|
Hope2
|
danes goveji zrezki v gorčični omaki, riž jutri mogoče pohani puranji zrezki in francoska, razen če dobim kako idejo tu, še najbolje brezmesno v nedeljo, kosilo pri tašči
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.10.2009 13:15:14 >
|
|
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 14:49:51
|
|
|
|
*tana*
|
Hm, jutri gobovo juha (doma narejena , ne iz vrečke) in rižov narastek Nedelja je pa pri nas kalsika goveja juha, pečenka ali kakšno drugo meso, riž ali kropir in solata Pa veselo in uspešno kuhanje vsem!
|
|
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 23:35:38
|
|
|
|
gloria
|
ju3 bo goveja juha z zdrobovim žličniki,pečen piščanec,zelenjavno skutin narastek,špinačina omaka,ter velik solate od matovilca ..nedelja pa zelenjavna juhca,žrebičji zrezki v omaki,zrobovi kroketi,pohane bučke,ter solata
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 3.10.2009 6:48:59
|
|
|
|
sonček33
|
Ma gloria, dej še za dva odrsala več pristavi, pridemo še mi :)
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 3.10.2009 22:07:58
|
|
|
|
tweety83
|
za jutr imam v mislih domačo kremno porovo juhco, mesne kanelone (iz palačink) in solato - jaz ne morem vsako nedeljo jest standardne nedeljske južne
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiRecept za dojenčke: Odlična polentaGlavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?