|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rižolino, keksolino....
15.10.2009 9:48:44   
nova_tukaj
Zanima me, s katerim mlekom delate  rižolino in njemu podobno hrano za dojenčke. Namreč še polno dojim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rižolino, keksolino....
15.10.2009 9:54:33   
Hope2
Kolk pa je star?
Dokler se polno doji z vodo ali svojim mlekom ali z AM. Pa najbrž samo rižolino. Keksolino ima gluten, če polno dojiš, še najbrž ni tolk star, da lahko že gluten je, pa en kup sladkorja v teh zadevahuser posted image

(odgovor članu nova_tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2009 9:55:52   
kjava
Jaz sem kupila tak rižolino, k ma že mleko v prahu not, da ga z vodo mešaš.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2009 9:59:05   
čmrgelj
mi do enega leta starosti nismo uporabljali kravjega mleka, temveč nadomestke od millupe (kupljene v millerju),
do enega leta starosti smo začeli jesti vse, po letu dni pa še kravje mleko in s tem čokolino,.....

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2009 10:31:28   
nova_tukaj
Čez tri dni bo stara šest mesecev in bova začeli z uvajanjem GH. Za rižolino pa me zanima, ali je boljše mešati z AM, ali z mlekom v prahu ali z Hippovim Bio mlekom? Nisem pa vedela, da obstaja takšen rižolino, ki že vsebuje mleko v prahu.

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2009 11:11:43   
Najaa
Dajem ji kašice, ki že vsebujejo AM. Tiste brez Am imam pa za zgoščevanje.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2009 13:37:02   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: nova_tukaj

Čez tri dni bo stara šest mesecev in bova začeli z uvajanjem GH. Za rižolino pa me zanima, ali je boljše mešati z AM, ali z mlekom v prahu ali z Hippovim Bio mlekom? Nisem pa vedela, da obstaja takšen rižolino, ki že vsebuje mleko v prahu.

Jaz sem v DM kupovala, taka rumena škatla je bla, sam ne vem več od kerga proizvajalca.

Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2009 14:13:38   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Jaz sem kupila tak rižolino, k ma že mleko v prahu not, da ga z vodo mešaš.

Tudi jaz. Drugače pa se ti -linoti delajo z mlekom, torej s svojim ali AM.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2009 14:16:57   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

IZVIRNO SPOROČILO: nova_tukaj

Jaz sem v DM kupovala, taka rumena škatla je bla, sam ne vem več od kerga proizvajalca.

Ima jih Hipp, Milupa, Babylove, Novalac in še in še. Do sedaj sem zasledila samo -linote od Podravke (?), da jih je traba mešati z mlekom.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2009 10:20:00   
Nina00
Če še polno dojiš, si lahko poskusiš načrpati svoje mleko v katerega potem zamešaš riževo kašico. V tem primeru bodi pozorna, da kupiš tako, ki ne vsebuje dodanega AM (imajo sigurno v DM pa tudi Mullerju). Če pa si ne boš črpala svojega mleka, pa lahko kupiš riževo kašico kateri je že dodano AM in to mešaš z vodo. To je bolj enostavno. Lahko pa tudi kupiš riževo kašico brez AM in AM posebej ter mešaš to dvoje.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2009 10:25:05   
MATEJKA_
naša je večerjo nadomestila z GH s 7m (kosilo s 6m, ostalo kasneje). sem ji dajala aptamil mleko + razne kosmiče od milupe na žlico (samo kosmiče, ne pa tiste ki že vsebujejo mleko), pri 1 letu smo uvedli pri večerji kravje mleko+kosmiči, zdaj kupujem običajno rižolino (je brez sladkorja) ali navadni gris.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Hujšanje
Teya*D.

Ali menite, da je hujšanje težko dosegljiv cilj?

DA (59%)

NE (16%)

NE VEM (4%)

NISEM NIKOLI HUJŠAL/A (14%)

ZAME NE (7%)

Število vseh glasov: 433

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!