|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 7:39:39   
AnBan
Včeraj je Leon kot darilo na banki kamor nosi :pujs: dobil kocke Clics. Mi smo čisto navdušeni nad njimi.

Več o kockah:
http://www.clicstoys.com/

Pri nas pa jih peodajajo tu:
http://www.enim.si/program_clics_pak.html

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 7:42:21   
Blink1
Ooo fajn kockice...

na ktero banko pa nosite :pujs: ?

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 7:48:46   
AnBan
Sej ne vem, če lahko povem, da ne bom kregana:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 7:58:14   
Blink1
Hmmm...misliš da ne smeš????

No...pol pa tak...a ljubljansko ali mariborsko?

Ker mi imamo vse na eni mariborski...:)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 8:05:12   
AnBan
Nova KBM:)-:)-:)-...če malček varčuje stalno dobiva neke nagrade, pa še žrebanje za kolo je na koncu leta, če privarčuje več kot 20.000.:bravo::bravo::bravo:
Pa za novorojenčka smo dobili bon 5.000 sit...medtem ko so na Gorenjski dali 3.000 sit in v enem letu se je nabralo za celih 13 sit obresti:(...sem že obema zaprla računa in preselila na omenjeno banko.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 8:15:53   
Lenny
AnBan, daj zaupaj mi prosim, ali nesete pujska lepo polnega v banko, da na šalterju odprejo in denar preštejejo, ali tudi pri tebi zahtevajo, da denar prineseš že sortiran in preštet, tako da oni nimajo tega dela?

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 8:45:24   
Annny
U, kako fajn znajo banke privabljat nove stranke:)-:)-:)-:miska:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 8:57:21   
AnBan
:pujs:nesemo tja...pol pa če ni gužve oni preštejejo, če ne pa smi...pa saj ni tolk velik dela s tem.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 8:58:10   
moščanka
Super! Me pa zanima če katera ve, kaj pa mestna hranilnica Lj.? Tudi kaj poskrbi za male varčevalce, ker bomo mi v kratkem :pujs: tja nesli spraznit, ker drugače če gremo na banko, :pujs: odprejo potem moraš ves tisti drobiž v Toli avtomat sam zmetat-torej si ob precej časa in naša mala dama se bo po 10 min definitivno že naveličala.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 9:03:11   
žužu
NOVA KBM KJE???? ker pri nas na novi kbm ne dobimo nobenega darila. smo ga dobili le, ko smo odprli račun. men je to ful čudno:zmeden:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 9:18:18   
mojchka
V Novi Gorici smo mi dobili luštkan nahrbtniček...

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 9:23:17   
Anonimen
Ja, imamo te kocke, od lanskega leta iz Holandije. Ampak samevajo v škatli, sestavljene v dva avtomobila.

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 9:55:02   
Blink1
uuuu....pol pa moram nest dinarčke na banko. A vsak dobi kockice?

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 10:11:24   
Lenny
Evo, Žužu, še ena! V določenih enotah Nove KBM nagrad otrokom enostavno ne delijo. Doma imam dopis vodstva, ki zagotavlja, da so otroci, ki varčujejo v okviru Sitkovega varčevanja, za vsakih privarčevanih 5.000,00 SIT upravičeni do darila presenečenja. In dokler se nisem zjezila, naš mali ni dobil NIČ! Saj ni fora v darilu, ampak domov so poslali dopis, jaz pa sem malemu veselo povedala, da ga v banki čaka še presenečenje. Potem pa ..... :grrr: In kot edina stranka v banki smo bili nadrti, zakaj je mali prinesel polnega pujsa, ne pa sortiranega drobiža :grrr: Sem hitro sestavila dopis vodstvu, naj se malo pozanimajo, kako zaposleni poznajo Sitkovo varčevanje.
No ja, zdaj sem se pa še tu malo spihala nad bančniki.
Lep dan :)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 10:14:45   
Blink1
To Lenny:bravo::bravo:

Zdaj pa grem teto klicat....dela na banki:zmeden: (samo zadaj v likvidaturi, al nekaj takega)....Mi še tudi nismo nič dobili...:zmeden: razen enega šparovčka, pa še tega smo nafehtali v Hočah

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 10:19:16   
JASNA D
Moj mulc bi moral po tej logiki imeti že celo goro nagrad...., dobili pa smo pujsa in puzzle ob otvoritvi računa. Toliko o nagradah.....oz. presenečenjih. Da ne govorim o tem, da za Pampersovo igro še vedno nis o dobili igračke, pa smo poslali odrezke 5. dan po začetku igre..... Cigani!

Jasna

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ful dobre kocke...
14.6.2005 10:28:41   
moščanka
Mi smo pa dobili od Pampersa najprej obvestilo, da igračke še niso prispele iz Nizozemske pravočasno. Igračko pa smo prejeli (14 dni po dopisu) prejšnji teden - glasbeni polžek Fisher Price. Kar luškan!

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Porodna zgodba: Porod skozi očetove oči
Naj najprej povem, da sem bil glede na mojo dokaj raztreseno in neurejeno naravo dokaj v skrbeh, kako bom preživel porod...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Imena za PUNČKO
Janjikaaaa

Neža (19%)

Larisa (13%)

Neja (15%)

Tiana (16%)

Vanesa (5%)

Lana (32%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!