Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ginekološki pregled in eno vprašanje 23.6.2005 14:02:43
|
|
|
|
.ču
|
Ja dons sm se načakala v čakalnici,klima mi je vlekla glih na vrat:grrr:tko da že kr fajn čutm posledice... V glavnem zanima me ena zadeva,če mi bo znala kera razložit,sej mi je dohtar tud že nekej razlagal,sam se mu je tko :hudicek:mudil,jes bi pa še ful stvari vprašala.. V januarju sm mela odščip-izvid je bil ok-CIN 1,kontrola čez en let....samo kot vidte sm šla prej,ker čutm,da ni vse tko kot more bit.M:hudicek:se mi je od marca normalizirala točn na 28 dni,samo po ta zadnji sem pa že po šestih dneh začela krvavet:( In zdej mi je dons reku da so spremembe na materničnem vratu še vidne in mi naredu "zamrznitev" ,kontrolo pa naroču za oktobra. Pa sem vprašala kaj ta zamrznitev pomen,zdej pa še vas sprašujem,če mi zna katera razložit zakaj se to dela in čemu? Po njegovem sem zastopla,da naj bi se s tem uničle škodljive celice,ki rastejo na materničnem vratu in sčasoma se bojo izločle. Al mislte,da me čaka potem kasnej še kakšen poseg? Sej vem,da niste dohtarce,samo me zanima če so kateri delal kej podobnega. Hvala in lp vsem:rozica:
|
|
|
|
Ginekološki pregled in eno vprašanje 23.6.2005 14:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri zamrznitvi ti s palčko vpihajo mrzel plin. Je malo neprijetno. Žal se je mojemu bivšemu g. palčka premalnila in mi jo je pritisnil ob nožnico. Za crknit. Sem zamenjala potem g.! Drugače se pa da preživeti! Pozneje sem imela samo še brise in so bili vsi v redu. Sem pa to dala skoz pred petimi leti! Bojana
|
|
|
|
Ginekološki pregled in eno vprašanje 23.6.2005 14:08:21
|
|
|
|
baguSka
|
Ojoj :zmeden: Upam da ni nč resnga..:rozica:
|
|
|
|
Ginekološki pregled in eno vprašanje 23.6.2005 14:20:34
|
|
|
|
.ču
|
Bojana26 men je zlo lepo naredu,tko da skor nism čutla.Drgač pa res ni prijetn... Zdej me samo zanima,če so to vzroki za ta poseg,ki mi jih je dohtar navedu al je mogoč še kej druzga? Zakaj zamrznitev:zmeden:
|
|
|
|
Ginekološki pregled in eno vprašanje 23.6.2005 14:24:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Men moj bivši g. ni kaj preveč razlagal. Je pa rekel, da se s tem pač stanje fiksira. Kar pač to že pomeni!? Bom probala poiskati staro temo kjer so punce govorile o tem! Bojana
|
|
|
|
Ginekološki pregled in eno vprašanje 23.6.2005 15:03:54
|
|
|
|
TaRe*
|
Glih dons sem debatirala z eno kolegico,ki so ji to delal pred 14 dnevi.Predvidevam,da imata istega G (TA) Tud njej je povedal tako kot tebi,pa se je ona vseen malo pozanimala.Kot pravijo,so sedaj te celile v mirovanju,kot nap.med nosečnostjo.Če pa se bo potem spet pričelo kaj dogajat,potem pa bo verjetno imela konizacijo.Pol pa itak porežejo stran kar je treba in je ponavadi O.k.:sloncek: To je baje en bolj nov način,da ne delajo vedno takoj konizacije,kot so to delal pred parimi leti,ko sem bila jaz na temu.:(
|
|
|
|
Ginekološki pregled in eno vprašanje 23.6.2005 20:06:29
|
|
|
|
.ču
|
Ja TaRe* poj mava pa s to kolegico res istga G. Hvala za inf.in tud tebi Bojana26 k si se potrudla in poiskala link. Za vaju:rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.