Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 15:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Špela&Staša je zdej sabi al saba01 :)
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 15:54:27
|
|
|
|
Jančika_
|
Anaelisa se je preselila in doma nima neta, v službi ima pa gužvo.
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 15:55:48
|
|
|
|
ZARA
|
Jst pa tjulo pogrešam!! Kje je pa ona :zmeden2:??
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 16:02:14
|
|
|
|
corfu
|
Bagi - Baldi, sploh nisem dobro videla se opravičujem.
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 16:19:51
|
|
|
|
Baldi
|
Tale naslov pa kr seka vn in sama emimnentna družba tako, da … evo mene. Vrnil(i) sem(smo) se v nedeljo zvečer. Pred odhodom me je mučila predpotovalna mrzlica in :hudicek: veliko dela v službi. Sedaj pa me mučijo po(porodni)potovalni krči, ker je blo tko fino, da ni za govort in seveda spet :hudicek: veliko dela v službi. Ko bom imel kaj več časa, pa več o … Pikaču nč ne bo. Trenutno imam (:love::duda:) za kratko popestritev drugo. Ime ji je »ANA«. Da ne bo pomote, naj povem še priimek: »DESETNICA«. Mogoče kdaj drugič:ups::). Še dobro, da si razčistila, da je Baldi on, kajti v nasprotnem primeru, bi imela na tem forumu precej težav:ups:. Pomembno je, da midva »neki mava«. Še kratka obnova: prste stegvou; štopau; klobasou; huda al bina; madona, res je bil ta narobn prst:sloncek: LP :pujs: Tudi jaz sem Vas, pogrešal :zmeden2:
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 16:23:59
|
|
|
|
india
|
O Baldi, hojla! Pikaču, a mene pa nisi nič pogrešala??? Bom jokala!!!:((:((:((:((
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 16:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Sram vas bodi babnce bozga človeka ste obrale!!:grrr:
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 18:10:02
|
|
|
|
.ču
|
Miska01:)seveda sm te:love:nč jokat,sam ko sm enkrat začela naštevat imena,je en cajt šlo,....poj je pa samo black out padu... Neva6 obiranje je blo dobronamerno,tko da ne se jezat... BALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,ko prideš k seb pa hitr stresi kakšno iz tvojga rokava,...pa ne uno,da neki mava:)....
|
|
|
|
BALDI,da nisi utonu na dopustu :( 30.6.2005 18:11:59
|
|
|
|
baguSka
|
No pa si ga dočakala 'svojga'.:)-
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.