Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in mi je že napisala napotnico za zunanje obračanje v 36. tednu. Glede na prebrano na spletu ima možnost obračanja vse dokler ima prostor tj. 37 teden. Zdaj me malo skrbi, da se ne bo obrnil, ker je omenjala, da zunanje obračanje ni zmeraj uspešno in pride v poštev potem otežen porod zaradi take lege oz. CR. Ali se je kateri od vas obrnil na glavico dol kasneje oz. do katerega tedna?

obrača samo v prečno lego ali pa je na ritki in sem vse okoli spraševala kdaj so se jim otročeki obrnili... in čeprav je po 33 tednu dojenčkovo okolje bolj tesno so se kar dvema mojima kolegicama obrnili otročki po 37 tednu. eni v 37tednu ter eni en teden preden je rodila v 38 tednu. tako da ni razloga za skrb... drugače pa boš imela CR...
ampak mi je G rekla da ma tkoaltko čas da se obrne... upam da res
sicer pa je tašča rodila mojga moža v medenični vstavi in ni blo take panike...
. Hvala punce ste me malo potolažile. Sem šla od ginekologinje v tišini, ker sem ostala malo slabo kako ti rečejo kot, da to je to in pika.