Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...Ni važno kje ste ali v Hofru ali Mercatorju in tako naprej, za moje pojme, imate definitivno premale plače...Je pa nekaj, kar me v našem Hofru strašno moti...To silno divjanje pri kasi in metanje izdelkov preko blagajne naredi človeka živčnega, pa če ima še tako dober dan. Tudi jaz sem namreč mislila, da je treba stat toliko časa v vrsti, ker imate pač neka pravila (včasih sem tudi ta deveta ali deset_a v vrsti
)
In ponavadi tudi nimam problemov odsotnosti nakupovalnega vozička zaradi pomanjkanja evrskih kovancev v denarnici, saj imam tiste modre žetone. Zato lahko vsa roba na blagajni zelo hitro zleti nazaj v voziček.
). Mi je pa zanimivo, da pri nas še niso uvedli osebja, ki bi strankam na blagajni stvari na koncu zlagale v vrečke. Ko sem bila nekaj časa v ZDA, kjer je takšna praksa (dostikrat to dela mlajša populacija, pa tudi starejši ljudje, ki si na ta način lahko prislužijo kak dodaten denar), se mi je to izredno dopadlo. Sem pa enkrat slišala, da je tak projekt v Nemčiji propadel, ker je bilo ljudem nerodno, da jim drugi ljudje dajejo blago v vrečke. Hm?