Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 19:15:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi sestaviti jedilnik 3.2.2011 19:15:31
|
|
|
|
collar
|
pozdravljena, mogoče piščančje prsi v smetanovi omaki z zelenjavo, vse skupaj damo v posodo za peko v pečici s pokrovko, čez lahko potreseš malo sira, in se lepo samo duši. Zelo hitro pripravljen je tudi losos, kušiš lahko že porcijsko narezane kose, ki jih začiniš in popečeš v ponvi na vsaki strani cca 2-3 minuti, tako da je sredica še rožnata. Zraven lahko narediš kus-kus z zelenjavo, ki jo predhodno popečeš na olivnem olju in začiniš. To je vsa umetnost pa dober tek
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi sestaviti jedilnik 4.2.2011 8:29:58
|
|
|
|
urška
|
piščanec polnjen z odišavljenim kuskusom na krompirjevi steljici. če rabiš recept mi sporoči. in ni tako zakomplicirano kot se sliši
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi sestaviti jedilnik 4.2.2011 10:28:36
|
|
|
|
hrchy
|
Glede na to, da rabis dve glavni jedi, bi si jaz izbrala eno ribjo in eno govejo - recimo ribje fileje pod zarom v pecici s sojino omako in zrezke. Za dve prilogi bi sla na nekaj lahkega - recimo kaksen aromaticen riz/kuskus (recimo tako kot je predlagala urska) in pa nekaj sezonskega (recimo cips iz razlicne gomoljne zelenjave - pesa, repa...) Dve solati: eno zeleno (recimo z lesniki) in eno kaksne druge barve (recimo pesa s pomaranco) lahko pa tudi kaksno toplo solato. Sladica... semifreddo. Veliko tega lahko pripravis vnaprej ali pa res ni veliko dela
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?