Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pečeno meso v ekonom loncu 27.2.2011 12:15:00
|
|
|
|
Gina
|
A ti misliš zrezke ali cel kos? Celega kosa nisem nikdar delala v ekonomu, zrezke sem pa že. Na hitro jih popečeš v ponvi z obeh strani, jaz dodam še čebulo, česen, sol, začimbe, korenje, malo paradižnika, pa če me tako prime še grah. ko to malo popražiš, da se čebula zmehča in zrezki samo po vrhu zapečejo, prestaviš vse skupaj v ekonom in kuhaš tako dolgo, da so zrezki mehki, to je pa odvisno kakšno meso imaš, kakšen kos govedine recimo 15 minut.
|
|
|
|
RE: pečeno meso v ekonom loncu 27.2.2011 12:18:40
|
|
|
|
Spark
|
Cel kos imam. Sem mislila tudi jaz popečt z vseh strani, nato pa zapreti. Samo ne vem, koliko vode naj zalijem notri.
|
|
|
|
RE: pečeno meso v ekonom loncu 27.2.2011 12:19:04
|
|
|
|
Spark
|
Oz. a sploh rabim dati notri še kaj vode, ali ne.
|
|
|
|
RE: pečeno meso v ekonom loncu 27.2.2011 13:26:30
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spark Cel kos imam. Sem mislila tudi jaz popečt z vseh strani, nato pa zapreti. Samo ne vem, koliko vode naj zalijem notri. V ekonomu se v bistvu v pari kuha, tako da ni treba prav veliko. Če boš omako delala, bo to dovolj po moje, ampak vsaj en prst pa mora biti, ali pa več.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPisana in zdravilna zelenjavna juhaPo pregrešnem decembru bo vsem v družini zagotovo prijala ta zelenjavna juha, ki poleg zelenjave vsebuje tudi zdravilne ...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.