Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pri prvemu sem bila kot mlekarna...že v bolnici ...tamali ni hotel vleč ker je imel zlatenico in je ful spal..pa še pod lučke je šol....smo se mantrali še doma 3 dni ...ko smo prišli iz bolnice...tam so ga navadile na flašo...in po treh dneh mantranja je končno primu dojko
. Pijem čaje za
bravo jaz ima dober uč ....a njih ne briga... sej nerabijo oni živet z polovično plačo
oj za krčkr imamo mi kapljice iz lekarne ki se imenujejo krček in so na zeliščni bazi...čak ki si ga vzela nvem kakšen je..jaz imam tega iz zelišč iz lekarne je malo dražji ma je dober...če so ti všeč grenke stvari...
. Naša prva (tud samo dojena) je 1. pri 6 tednih prespala celo noč in od nekje 6 mesca v glavnem lepo prespi vse noči, ampak mislim, da pri našemu fantiču zdaj ne bo tako, saj kot kaže zaenkrat on potrebuje več mleka in se mi tud zdi da precej hitreje raste. Ma saj tudi tako kar lepo spi, tako da se nimam kaj dost za pritoževat...
, čeprav se ji kar precej posvečamo in ji jasno damo vedeti, da
. Kako pa so tvojemu
!
za kozlat, kaj se grejo!
. Mi se dojimo na 3 ure - ponoči in čez dan (no takrat še včasih pogosteje). In če sem pri 1.
.
in nosečke