Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 .  ! Kaj čemo, enkrat se morajo naučiti jest. Meni je blo super na morju... sem dala na teraso brisačo, pa njega nagega gor, pa poln krožnik hrane in žlico in čez pol ure ga nisem prepoznala. Sem ga mogla pošteno namilit, da sem vse spravila dol
 ! Kaj čemo, enkrat se morajo naučiti jest. Meni je blo super na morju... sem dala na teraso brisačo, pa njega nagega gor, pa poln krožnik hrane in žlico in čez pol ure ga nisem prepoznala. Sem ga mogla pošteno namilit, da sem vse spravila dol .
 . 
			 . Drugače sem mu pa na plaži dala v roko jabolko ali kos melone, pa je sedel pri miru tudi uro in pol (ne pretiravam!) in mlel...
 . Drugače sem mu pa na plaži dala v roko jabolko ali kos melone, pa je sedel pri miru tudi uro in pol (ne pretiravam!) in mlel...  . Jih krade mami s krožnika, hehe (ja, tudi jaz obožujem kislo!). Rdečo peso ljubi; dajem mu tisto vloženo od Mercatorja (pravzaprav je Etin izdelek).
  . Jih krade mami s krožnika, hehe (ja, tudi jaz obožujem kislo!). Rdečo peso ljubi; dajem mu tisto vloženo od Mercatorja (pravzaprav je Etin izdelek).   . Ne jenja žnarati, doker je ne dobi. Lula rdeče, kaka rdeče....
  . Ne jenja žnarati, doker je ne dobi. Lula rdeče, kaka rdeče.... . Ampak medtem, ko se on trudi razmetati peso po kuhinji, mu lahko poturim katerokoli drugo hrano, vse prav pridno papca - samo pesa mora biti v bližini.
  . Ampak medtem, ko se on trudi razmetati peso po kuhinji, mu lahko poturim katerokoli drugo hrano, vse prav pridno papca - samo pesa mora biti v bližini.  . Do zdaj sem mu dajala take fine sladke, pa je samo malo piknil, danes sem mu pa pomoti dala eno strašno kislo (nisem prej preverila, kakšna je)  in evo, je maznil čisto celo. Bože mili, kaj imamo to za enega pri hiši...meni je kar usta skup potegnilo, ko sem jo poskusila.
  . Do zdaj sem mu dajala take fine sladke, pa je samo malo piknil, danes sem mu pa pomoti dala eno strašno kislo (nisem prej preverila, kakšna je)  in evo, je maznil čisto celo. Bože mili, kaj imamo to za enega pri hiši...meni je kar usta skup potegnilo, ko sem jo poskusila.