|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 20.4.2006 10:07:07
|
|
|
|
tamala83
|
na pripravništvo sem čakala eno leto, po opravlenem pripravništvu sem se takoj zaposlila v isti ustanovi
|
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 2.5.2006 11:16:41
|
|
|
|
nina6
|
Prvo službo sem dobila 6 mesecev po končani srednji zdravstveni šoli, vendar v drugem kraju. V svojem kraju sem dobila službo čez 2 leti. Oboje brez VIP
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 12.5.2006 10:47:36
|
|
|
|
Laubica
|
Takoj po šoli pripravništvo in potem zaposlitev vnekoč državnem frizerskem podjetju kot frizer
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 2.6.2006 7:32:13
|
|
|
|
srki
|
7 mesecev po končani šoli-še zdaj sem v isti službi
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 20.6.2006 22:39:24
|
|
|
|
KIRA
|
kakšen VIP? če bi imela VIP,, ne bi sedaj jamrala, ker sem brez službe. pripravništvo sem iskala 6 mesecev, 1. zaposlitev tudi 6 mesecev, sem pa ostala 6,5 let.
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 26.6.2006 15:48:49
|
|
|
|
Maleal
|
Na pripravništvo sem čakala eno leto,po končanem pripravništvu sem ostala na istem delovnem mestu,kjer sem še danes.
|
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 26.6.2006 16:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič. Sem imela štipendijo (brez VIP) in sem šla takoj po faksu delat. Sem še sedaj v isti firmi, samo tri imena so se zamenjala....
|
|
|
|
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!