|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročna obleka
19.10.2006 13:06:16   
Darči76
Pozdravljene!

Naslednje leto m aja se poročiva!
Pa že malo razmišljam o poroki, pa seveda tudi obleki. In me zanima: kje se da izposodit lepo, elegantno obleko? Kateri poročni salon lahko priporočate?

Pa lep dan vsem... 

_____________________________

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poročna obleka
19.10.2006 14:30:25   
2 Sraki
Jest sem si jo izposodila v Graziji (Petkovškovo nabrežje v LJ), je bilo glede na nekatere cene kar ugodno. Sem bila zelo zadovoljna, kljub temu, da sem bila zelo sitna stranka in sem sla kar nekajkrat probavat, so me čist lepo tolerirali. V ceno pa so bili vključeni še vsi dodatki (tiara, nakit, rokavičke, 3 različne vrste ogrinjal, pa še kaj bi se našlo).

Ko sem prinesla obleko nazaj, niso nič pogledali v kakšnem stanju je, sem jim povedala da se je tančica malce strga, pa niso nič komplicirali, očitno so bili navajeni na take pripetljaje.


(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poročna obleka
19.10.2006 17:53:49   
bodoča
Darči76, lažje ti bomo svetovale, če bomo vedele s kerega konca Slovenije si. Drugače pa jaz sem izredno zadovoljna s poročnim salonom Hollywood v Mariboru (nasproti železniške). Gospe sta super, vedno nasmejani in pripravljeni pomagat, pa ni važno, kolkrat hočeš obleko probat user posted image . Imajo pa tudi veliko izbiro oblekc večjih številk (kolker jaz vem do 54, pa mogoče še več), če kateri ta podatek kaj pomaga.

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poročna obleka
19.10.2006 21:14:34   
lelaval
Bodoča, meni pa se je Hollywood zasral, ko sem si letos hotela za hčero sposodit obleko za obhajilo. Me takorekoč niti šljivila ni - gužva je bila ful, ena je samo peglala vzadaj, ta druga pa je tiste, ki so prišle za mano jemala kar naprej. Sem bila tako jezna, da sem potem oblekico raje kupila in zanjo odštela 14.000, medtem, ko bi njim za sposojo dala od 17.000 navzgor.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poročna obleka
20.10.2006 18:47:43   
Maxica
Tudi jaz sem si jo sposodila v Grazii na Petkovškem nabrežju in sem bila z njo in z lastnico, ki se ti res posveti maksimalno, zelo zelo zadovoljna. Priporočam.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Poročna obleka
23.10.2006 7:40:56   
CUKRČEK
jaz sem si jo sposodila v salonu Mirjam na Vrhniki.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Poročna obleka
23.10.2006 18:15:48   
koala
Jaz sem preizkusila kar nekaj oblek, v kar nekaj salonih v MB, najbolj se mi je zasrala perla(ki je bila včasih na Koroški cesti v MB, zdaj je več ni) zelo pa sem bila zadovoljna z salonom Nevesta pod Pohorjem. Se mi je gospa 100% posvetila in sem preizkusila malo morje oblek. No na žalost tudi tam nisem našla tiste "ta prave".
Zato sem si jo pol kupila, je bila cenejša kot če bi si jo izposodila, mi je zelo pristajala, pa še možu je bila bolj všeč, kot tista ki sem jo imela nagledano v Nevesti.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Poročna obleka
24.10.2006 7:10:04   
skuštrana
Jaz si je sicer nisem sposodila, ker takšne kot sem si jo želela ne izposojajo, mi jo je pa sešila šivilja in me je na koncu prišlo manj, kot pa izposoja.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?