|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanima je ali se bo katera poročila pozimi?
18.8.2004 12:28:41   
Komet
oj

Jaz sem pred dobrim tednom zvedela da sem noseča, sem študentka in bi se rada zaradi birokracije pri otroku in očetu prej poročila. Ampak bi rada da se mi trebušček še ne bo poznal tako, ker je problem potem poročna obleka.

Ali je mogoče katera gledala nosečniške poročne obleke?
Koliko stanejo in ali je kaj izbire?

Skrbi me predvsem slikanje pozimi, ker bi jaz rada zunaj pa me zanima kje bi medtem čakali gosti...

Joj en kup vprašanj, če je bila katera že na tem bi prosila če mi malo opiše

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zanima je ali se bo katera poročila pozimi?
20.8.2004 3:51:01   
Pilar
ZVEZDICA1!

Ne vem iz kje si, sam tole ti povem glede poročnih oblek: sama bom imam rok 27.12.2004, poročila se bova 04.09.2004 in buši je že kar velik...Sicer ne vem iz katerega konca Slovenije si, vendar nekaj podatkov za primorski konec: pri vipavi je en kraj (gradišče), kjer je velika izbira izposoje( tukaj si jo bom tudi jaz izposodila) in stane 45.000. V ajdovščini vem, da je cena 30.000 SIT ( ne vem za izbiro), pri Divači pa sem slučajno kasneje naletela na te poročne obleke in izbira stane 25.000 SIT. Tukaj imajo tudi vabila (FUL LEPA), konfete, škatle za peciva, povšterček za prstane,...no men je blo tuki ful všeč!!!!
No naložila sem ti, upam da nisem pisala preveč zmedeno, pa srečno!!!! :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zanima je ali se bo katera poročila pozimi?
20.8.2004 9:28:39   
žiža
Moj D dan bo čez natanko 8 dni. Sem pa v 28tednu, tako da je moj trebušček že zelo konkreten. Pri poročni obleki nisem imela težav, ker si jo delam sama. Malo sem šla pogledati po izposojevalnicah, da vsaj malo vidiš kakšen model ti paše. Blago sem kupila v Škofiji loki v trgovini Saten, kjer tudi delajo poročne obleke. Res fenomenalna trgovina, cene sprejemljive. Jaz sem dala za komplet ves material 32.000sit, res pa je da nimam stroškov z delom.
Če te zanima več stvari o poroki pojdi na

http://med.over.net/phorum/list.php?f=74
Veliko sreče, jaz pa poročam o dogodku čez 8 dni.
Žiža

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?