|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Luščenje kože na prstih rok
24.10.2006 19:22:38   
Dejča
Pri naši 16-mesečnici smo včeraj opazili, da se ji lušči koža na prstih rok in to kar precej (ji kar cveti). Nimam pojma, kaj bi to bilo. Sva že spraševala v vrtcu, če so kaj takega počeli, pa je vzgojiteljica zatrdila, da niso. Ima kdo kakšno idejo, zakaj je prišlo do tega? Vsak odgovor in nasvet bo dobrodošel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Luščenje kože na prstih rok
24.10.2006 21:59:20   
GATA
Mogoče preobčutljivost na klor user posted image .

Sicer za tako majhne ne vem, poznam pa nekoga, ki se mu občasno po roki to naredi, sicer tudi po dlani - zaradi klora. Drugje na koži pa ne. Namaži ji rokice s kakšno kremo ki vsebuje glicerin.

Še bolje pa je da greste k pediatru, da takoj ugotovite kaj bi bilo.

< Sporočilo je popravil GATA -- 24.10.2006 22:00:42 >

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Luščenje kože na prstih rok
26.10.2006 20:08:03   
mala zirafa
Meni se to dela na blazinicah ko prične zunaj mraz in če imam roke pogosto pod vodo.Dela pa se mi samo na obeh prstancih.Mislim da gre za neke vrste ekcem.Če tvojega otroka zelo moti, ga pelj pokazat.Dandanes je teh alergij malomorje.Lahko gre tudi za pomanjkanje kakega vitamina, minerala?

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Luščenje kože na prstih rok
26.10.2006 20:16:46   
žanai
Ojla!

Meni je pediatrinja rekla, da se to pogosto pojavi, če otroku umivamo rokice s tekočim milom, ker le to preveč izsušuje kožo (ne da se ga lepo sprati s kože). Če ga uporabljaš doma ali pa ga imajo v vrtcu, ga raje zamenjajte s trdim milom. Pa tudi drugače mila raje ne uporabljaj prepogosto. Ponavadi je dovolj, če otrokove rokice le spereš pod tekočo vodo. 

Upam, da boste rešili problem!
Pozdravček!


(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?