|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jokanje zvečer
15.11.2006 19:41:06   
NENAJANI
Oktobra letos sem se vpisala v šolo in od takrat naprej se mi tamali nonstop joče zvečer, ko ga dam spat (če ga da mož se ne!! user posted image )  Problem so takšnile dnevi, ko mož dela popoldan ali pa ponoči.  Naj povem, da se je tudi ponoči začel takrat zbujati!!! user posted image   In sedaj vsi trije spimo bolj malo, ker prespi večino noči pri nama (spati pa MORAMO)

Kaj zdaj??   Kako ga tega odvaditi??  Ali je to samo faza, ki bo minila (boga molim, da je to!!!) ?? Resnično se mi srce para ob temle jokanju in tudi sama jočem ko me tako lepo kliče in joka zraven!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Naj popustim, ali raje vztrajam, da bo zaspal v svoji potstelji (itak na koncu  ponoči pristane pri nama user posted image )????


_____________________________

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jokanje zvečer
16.11.2006 9:11:15   
Mojca P.
Mi smo imeli podobne tezave, ko sem jaz med nosecnostjo z Jakom delala in to nekaj casa v podaljsanem bivanju pop., kar je skrajsalo moj cas z Zigom. Ni imel sicer toliko tezav z spanjem samim, kot z uspavanjem oz. zaspal je tezko. Jaz sem kar vztrajala, sicer sem sla veckrat k njemu in ga pocartala, ampak spal je pa vedno in samo v svoji postelji. Je pa v tistem obdobju tudi vzgijteljica opazila, da me pogresa, ceprav ni vedela, da delam, ker me je baje pogosteje omenjal...tako,d aje bil razlog definitivno v tem, da me pogresa.
Jaz bi ti priporocala, da prezivis cimvec casa aktivno z malim. Mali pac noce zaspat, ker bi bil raje s tabo. Vztrajaj pa pri tem, da zaspi v svoji postelji...moje mnjenje je, da na tak nacin vsi bolje spite...najbrz pa ves, da ko se bo navadil, tebi bo pa prekipelo(ker bos neprespana) in bos to hotela ukinit...ne bo lahko, pravzaprav bo vedno tezje...zato vztrajaj raje zdaj, ko se se ni navadil. Seveda pa ne na silo..ob postelji ga cartaj, ce res krici ga vcasih dvigni,...ampak naj na koncu ostane v svoji postelji. Drzim pesti!

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jokanje zvečer
21.11.2006 12:11:39   
nova_mamica
Jaz imam tudi problem, da od 20h do 23h spi v svoji posteljici, potem se zbudi in ko ga uspavam, se takoj zbudi, ce ga polozim v njegovo posteljico, ce ga dam pa vmes med naju pa lepo spi naprej, potem se spet cez 3 ure zbudi in to je kaksne 3x na noc. Ponoci se se vedno dojiva, ampak se mi zdi, da se samo se crklja, ker za vecerjo poje dovolj. Nekako bom ukinila dojenje ponoci, samo ne vem se kako, ker vem da bo tezko.user posted image

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jokanje zvečer
21.11.2006 20:13:08   
Anonimen
Mi smo tudi jokali ponoči, pol pa smo ga dajali v big posteljo, pa je bilo okej...Vem da to ni rešitev kaj smo naredli, ampak vsaj spimo in ni na postelji...Naredli smo sledeče:

Njegovo posteljo smo potisnili tik ob najino, vzeli stran stranico, zdaj zgleda naša postelja velika 230cm,ampak mali je vseeno v svoji postelji, ampak vseeno ob nama.Spi kot topuser posted image user posted image

(odgovor članu nova_mamica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?