|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mafinsi "dol padejo"
6.12.2006 11:46:45   
Felicity
Živjo,

Sem pravi amater v kuhinji, a zelo rada pečem.

Pri mafinsih pa se je pojavil problem, ko preteče čas pečenja jih pustim še malo v pečici (takrat so še napihnjeni), potem ko jih vzamem ven pa "dol padejo".user posted image

Ma katera kakšen nasvet?

Hvala, Lep dan!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mafinsi "dol padejo"
6.12.2006 21:09:44   
alfa
Ne vem, če ti bom kaj dosti pomagala ampak jaz jih, ko so pečeni, vzamem takoj ven (po mojem recpetu na cca 180 stopinj dobrih 20min) in pokrijem s suho kuhinjsko krpo in jih pustim pokrite dokler se skoraj ne ohladijo. Pri pečenju uporabljam kombinacijo pecilnega praška in sode.
Vprašanje...ali odpreš pečico, preveriš, če so pečeni in jih nato zapreš nazaj v pečico. To je lahko razlog, da ti padejo dol.

LP

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
9.12.2006 14:02:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alfa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mafinsi "dol padejo"
9.12.2006 14:08:38   
Gina
Jaz jih pečem na 190 točno 20 minut in takoj vzamem ven. Nič dol ne padejo. Ravno tako ne uporabljam samo pecilnega, ampak tudi sodo v razmerju pol pol.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept tedna: Šparglji v rižoti iz kuskusa
Šparlji veljajo za nizkokalorično zelenjavo, ki je odlična popestritev družinskega jedilnika, saj z njimi lahko pripravi...
Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?