|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je bil to spontani splav?
25.12.2006 9:54:06   
krapec izidor
noseca sem 7 tednov.zjutraj se mi je pojavil rdeci madez krvi.zdaj pa po 2 dneh vse vredu.jutri grem k g.samo sem v skrbeh ce je bil to mogoce ss.prosim za odgovor ker sem ful v skrbeh.user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika -- 25.12.2006 15:57:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: punce nujno
25.12.2006 10:00:50   
Anonimen
Težko rečem, jaz sem krvavela po pikicah od 5. do 8. tedna, pa je bil ss, v  bisvtu sem mogla potem na abrazijo. Nič spodbudno torej. Ampak včasih punce krvavijo zelo veliko, pa je potem vse v redu. Čist odvisno od vsake posameznice. Boš videla kaj bo G rekel.
Upam, da bo vse v redu, držim pesti. user posted image

(odgovor članu krapec izidor)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: punce nujno
25.12.2006 10:13:49   
CIPRESA
Ravno tako kot ti sem tudi jaz tam okrog 6-7t  zagledala rdeč madež, krvavela sem še približno en  teden po-tem, potem pa se je krvavitev ustavila. Tisti dan ginekologinja še ni mogla točno potrditi  ali je vse vredu ali ne, ker je bilo še prezgodaj da bi videli plod, po enem tednu pa smo ga že videli in je bilo do konca nosečnosti vse vredu. Lahko da je prišlo samo do vgnezditvene krvavitve. Takrat mi je ginekologinja rekla da se ta lahko pojavi v prvih nekaj tednih in da je pri mojem primeru šlo verjetno za to.

Najbolje da misliš pozitivno, in se ne obremenjuješ preveč  s tem kaj je, ker pikica vse občuti. Krvavitev ni vedno znak za ss.

Držim pesti da se vse lepo izteče!!!


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: punce nujno
25.12.2006 11:23:56   
krapec izidor
hvala punce za odgovor!upam samo da bo vse vredu.jutri pa grem k g.tako da bom se dobila vec informacij.lepo se imejte upam pa da bo user posted image  uspela.ker si mocno zeliva s fantom.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: punce nujno
25.12.2006 15:22:30   
upica
Če ne krvaviš več, to ni bil spontani splav, ker bi bilo znatno več krvavitve. Se pa moraš paziti.

(odgovor članu krapec izidor)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: punce nujno
9.1.2007 11:49:24   
Mimmi78
Cipresa, kakšno krvavitev pa si imela (ali je bila kri sveža, jo je bili veliko, malo). Tudi jaz sem v 6t, pa se mi je včeraj pojavil rjav izcedek (malo), ki pa se danes nadaljuje s krvavitvijo (tudi po malem, najprej kot stara kri, zdaj pa kot sveža). G rekla, da ni nič posebnega, če me ne boli, da bo treba počakat, da se bo vidlo čez 14 dni, če je vse ok.
lp

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: punce nujno
9.1.2007 12:00:36   
nestrpnica
Pozdravljene punce!

Tudi jaz sem v 6 tednu nosečnosti. Pred eno uro sem opazila rahel rjavkast izcedek. Poklicala sem ginekoolga in mu to povedala. Rekel je, da če me ša kaj boli. In sem mu rekla, da ne. Svetoval mi je, glede na to, da imam v četrtek pri njem pregle, da če bi začela krvaveti ali bi postal izcedek bolj izrazit, da se naj oglasim pri njemu. Možno je, je rekel, da gre za vgnezditveno krvavitev.
Ne bi rada delala panike, me je pa strah. Prva nosečnost je minila brez kakšrnihkoli težav.

Upam, da bo z nami vse v redu in držim pestke za vsako od vas!

Pa-pa!

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: punce nujno
27.1.2007 14:20:25   
buča
mene so v 6 tednu po rjavo krvavem izcedku takoj sprejeli v bolnico,kjer smo se nekaj dni borili,potem pa je sledila abrazija.

(odgovor članu nestrpnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: punce nujno
28.1.2007 9:26:05   
Anonimen
Jaz pa imam že od 5t, pa vse do danes, skoraj do 8t stalno rjav izcedek. Plod smo pred tednom dni že videli, tako, da se za ta izcedek sploh ne sekiram. 50% nosečnic ima rjav izcedek. Pri meni je krvavitev posledica hematoma (žepka krvi), ki pa je bil viden na UZ. user posted image
Če je bil splav ali ne, pa bojda veš po tem, če te bolijo prsi. Če te nehajo je plod najverjetneje odmrl.
Mene prsi vsak dan lepo bolijo in sem zadovoljna. Možek pa je presrečen, saj so se mi povečale iz B na D. Komaj jih še nosim naokoli.user posted image
Nič se sekirat za manjše krvavitve, res pa je, da je treba počivat!user posted image

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: punce nujno
5.2.2007 13:55:28   
studentka
pozdravljene,

no naj povem še jaz kako je bilo. za razliko od ostalih, ki so imele SS, sama nisem nič krvavela in sem se počutila odlično in najbolj srečno na tem svetu. se mi je pa v 9t nosečnosti pojavilo 5 rjavkastih kapljic na hlačkah in sama ne bi šla k zdravniku, če me nebi moj dragi skoraj "prisilil". no in pridem k dežurni g. in ta mi lepo razloži, da se je izcedek povsej verjetnosti pojavil zaradi vraščanja posteljice in blabla. jaz že cela srečna, da bom videla pikico zlezem na stol, da mi naredi ultrazvok..in g. ni videla več bitja srčka.. user posted image in tako so mi drug dan neredili abrazijo in sem po 32 dneh dobila 1. M, sedaj pa čakam, da bo še druga in začnemo spet delat..

ni nujno, da izcedek kaj pomeni, je pa vsekakor boljše obiskat g. in se prepričat kako je na stvari.

lep pozdrav





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: punce nujno
15.2.2007 12:34:40   
Anonimen
Tudi jaz sem imela v 7-8 tednu SS.Začelo se je z majhnim madežem krvi,nato pa sem že naslednji dan začela zelo krvaveti.Sčistilo se je samo,tako,da nisem rabla iti na abrazijo.

Lahko je SS,ali pa ne...

(odgovor članu studentka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Pismo mojemu otroku, ki ga ni več
Danes, ko razmišljam o tebi, držim v naročju tvojo sestrico. Čudovita je, popolna je, srečna sem in ... hkrati neizmerno...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?