|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček Storchennest
5.3.2007 9:02:06   
detektivka
Živjo, sem še ena nosečka z user posted image user posted image .  PDP je julij, dvojčka sta dvojajčna, spol pa bomo upam izvedli čez dober teden na morfologiji. Vem, da je bilo že ogromno govora o vozičkih, ampak v Nemčiji je privat firma, ki izdeluje med drugim tudi vozičke za dvojčke, ki sicer niso poceni (športni voz je cca 800 evrov), mi je je pa eden od modelov zelo všeč (lahek, vsak otrok v svojem sedežu, obračanje sedežev v poljubno stran, barvna kombinacija po želji,...) Zanima me, kakšno je vaše mnenje o vozu, (če se splača dat tok dinarčkov user posted image ? ).

http://www.mehrlinge.de/artikel_detail.php?idx=65&rubrik=3

< Sporočilo je popravil detektivka -- 5.3.2007 9:03:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček Storchennest
5.3.2007 19:23:15   
siskamiska
Živjo,

tudi sama sem v pričakovanjuuser posted image user posted image  julija, zato te vabim da se nam pridružiš pri julijkah.
Glede mjenja je zelo težko reči, kaj je komu všeč. Meni osebno so ti vozički zelo lepo, sploh model city twin ( mislim da je ta). Cena se meni ne zdi bistvenega pomena, mi je pa zelo važno koliko voziček tehta, koliko zavzame prostora zložen.....
Če se ti zdi da odgovarja tvojim kriterijem, da ima vse kar želiš, pa če ne gledaš preveč na ceno oz. si ga lahko privoščiš......zakaj pa ne?
Jaz bi ga sigurno vzela, če bi zložen zavzel manj prostora, mi pa žal ne gre v avto, zato..............user posted image  sem se bila prisiljena odločit za drugega.
Meni je všečuser posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu detektivka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: voziček Storchennest
7.3.2007 11:08:58   
mpotocn
TUD MENI JE VSEC VOZIČEK.
NISEM NAJDLA CENIKA-ALI JE TO CENA LE ZA SPORTNI DEL? KOSARI POSEBEJ?

Ja meni je vsec tud Hartan, ki je podoben in cenejši, pa tudi pohvalijo ga.

(odgovor članu detektivka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: voziček Storchennest
9.3.2007 14:29:53   
detektivka
Ja, ta cena je samo za sportni del vozička. Sama imam namen pri nas dokupiti še dve mehki  košari s trdim dnom za prenašanje. ki se pozimi spremenita v vreči za noge.

Tudi jaz sem si ogledovala Hartana in mi je kar všeč, moti me pa enojna streha in enojno varovalo čez cel voziček. Po moje otroka, ko sta starejša, "lezeta" en v drugega (čeprav ne dvomim, da bodo naši dvojčki mirni in zelo ubogljivi user posted image ).

LP

(odgovor članu mpotocn)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?