|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebušček
7.2.2007 12:22:56   
barby113
Zanima me kdaj je normalno, da se začne trebušček poznat. Jaz sem že od 6 t napihnjena kot žaba. Zdaj pa se (13t)  mi zdi da me že vse hlače tiščijo. Malo se bojim, da je to prehitro in, da bom imela res gromozanski trebuh.

L.P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trebušček
7.2.2007 12:38:56   
srki
Odvisno od ženske do ženske. Jaz sem nosečniške hlače začela nosit šele v 6. meseci nosečnosti. Moja sestra isto, sedaj je v 9. mesecu, pa ima čisto mini trebušček, ko pa pogledam mojo sodelavko, ki ima rok konec aprila, trebuh pa ima večji, kot moja sestra v 9. mesecu, pa kar ne morem verjet.

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: trebušček
7.2.2007 12:44:45   
polma
Jaz sem do 7.meseca spala na trebuhu user posted image . Moja prijateljica pa ima konec 7.m večji trebuh od svakinje, ki ima drug teden rok! Hecno. Je odvisno tudi od tega, koliko vode imaš. Uživaj s trebuščkom!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: trebušček
7.2.2007 13:57:23   
ostrouskaduska
Jaz sem že od 8. tedna nosila nosečniške hlače, zadnji mesec pa niti teh nisem mogla več spraviti nase. V sedmem mesecu so že vsi mislili, da bom kmalu rodila. In sem se grozno sekirala. Nobene jakne nisem mogla zapeti - pozimi, hodila sem na široko kot raca. Pa se mi nič več ne poznauser posted image ! Če gledam fotografije za nazaj, sploh ne morem verjeti, da sem se lahko premikalauser posted image

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: trebušček
7.2.2007 13:59:31   
yaris
Meni se je začel trebušček poznat v 4. mesecu. Potem pa je rastu in rastu. Pred porodom pa sem bila kot žogica.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: trebušček
7.2.2007 14:39:08   
juniorka
Jaz sem pri treh mesecih mogla hlače pospravit, mi je moj ene večje leviske kupil, ki sem jih v avtu odpelauser posted image , po štirih mesecih in pol sem tud te pospravla- sem iz trgovine odšla v novih nosečniških hlačah, ker so ble takooooooo udobne, pri petih mesecih in pol je vsak mislu, da sem sedem mesecev noseča...Sedaj sem 27 t in sem res takšna kot ene, ki gredo rodit... Pač nič ne moreš, samo da user posted image  raste, moj očitno ma velik prostora za vse športe, ga je polno povsod, od sramnice do želodca,levo in desno...user posted image , to je važno; je pa po moje to v družini, moja mami je bla tud kot trodelna omara, se spomnim, ko je sestro nosila- sva 14 let narazen!
uživaj in ne se s tem obremenjevat, ker boš takšna, kot boš...user posted image
lp

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: trebušček
7.2.2007 16:17:57   
kobacaj

Ojla!

Jaz sem pa imela malo napihnjen trebuh že na začetku nosečnosti, ko sploh nisem še vedela da sem noseča, tako da sem mislila, da sem se spet zredila in so me vse hlače tiščale. Potem je pa do četrtega meseca in pol ostalo tako. Ni se mi videlo popolnoma nič, nato mi je pa v enem mesecu tako narastel trebuh, da nisem mogla verjet. Zdaj sem 26 tednu in me skrbi kaj še bo do konca, ker se mi zdi, da imam že ogromen trebuh. LP

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: trebušček
7.2.2007 17:17:55   
sneška_
Moj trbušček se je začel videt pri petem mesecu in do takrat mi se nič ni poznalo.Tudi pol ni bilo hudo nisem imela velik trbuh ker sem se bila zredila samo 11kg.Zdaj pa v drugi nosečnosti nič se še ne pozna  bom videla do kdaj  tudi sem se zredila  samo 1.5kg .   Pa sem noseča že 14 tednov.

< Sporočilo je popravil maja 30 -- 7.2.2007 17:18:16 >


_____________________________

Najdojenček

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: trebušček
7.2.2007 17:43:57   
principessa
Jaz sem 22 tednov noseča, zredila sem se za 2,6 kg pa v nosečniških hlačah ful hecno zgledam. Moj buši je minimalen, sam v svoje bivše hlače ga pa tud več ne spravim, oz. lahko bi..., pa mi ni več udobno.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: trebušček
7.2.2007 18:28:47   
Baucka
Meni je že od začetka pasalo, da so bile hlače v pasu bolj ohlapne, ker mi je bilo slabo. Pa nosečniške hlače sem tudi začela zato hitro nosit, pa sem na koncu imela 30 cm čez trebuh. Me je ginekolog nonstop na ultrazvok pošiljal in špreverjal če je zadosti velika, ker me nikjer ni nič blo. In je bla čisto normalna pupa nekaj malo čez 3 kg.

_____________________________

Gremo veselo.

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: trebušček
8.2.2007 20:26:22   
lunca2
Res je čisto odvisno od telesa in same konstrukcije kdaj ti začne rasti trebuh. Meni se kar nekaj časa ni poznalo. Sedaj se mi pozna malo ampak ne veliko. Začela pa sem že nositi nosečniške hlače, ker me ne tiščijo in mi je udobno. user posted image pa sem 21 tednov.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: trebušček
9.2.2007 8:06:44   
Anol
Jaz sem prej nosila zelo oprijete hlače, tako da so mi ble pač že v 12 t. hudo moteče čez trebuh. Trebušček se pač napne, pa jaz sem tud kakšno kilco pridobila in sem si zato kupila hlače številko večje, v začetku sem bila smešna, ker so mi ble vseeno zelo preširoke, nosim pa jih še sedaj v 7. mesecu.
Nič bat, da boš zato imela velik trebuh, se mi zdi, da je zelo odvisno od konstitucije in tudi malo dedno. Moja mami je imela v vseh treh nosečnostih majhne trebuščke in ker sem ji jaz zelo podobna sem ga imela tudi jaz tako v prvi, kot sedaj v drugi nosečnosti. Sestra, ki pa ji ni nič podobna po postavi je imela pa kar večjega, pa ne zaradi kilaže, ker mislim, da je pridobilo kilo ali dve več, kot jaz v nosečnosti. Ne se sekirat, važno, da bosta zdrava.

LP,
Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: trebušček
9.2.2007 9:46:17   
Jumpy
Meni se je vsakič zelo hitro začel poznati trebušček in sem nosečniške hlače začela nosit v 12 tednu, vendar pa je bil kasneje, v 8., 9. mesecu ekstra majhen, tako, da mi sploh nihče ni hotel verjeti, da bom kmalu rodila. Ko sem šla prvič na CTG, so bili pasovi preveliki in jih je sestra komaj tako zožala, da mi ga je posnela. Res je veliko odvisno od konstitucije.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: trebušček
9.2.2007 10:08:26   
katis
Sem v 16.tednu in se mi je trebušček začel malce bočiti. Sicer se mi niti še ne pozna, je trebuh v glavnem še raven, a tako malenkost že opazim, drugi šač še ne. Le če sedim, se  seveda pozna, da je trebuh malce bolj napet in okrogel. Pri kg, sem nekje na -1,5 do -2kg. Pač, slabosti še vedno delajo svoje user posted image

Nosim še svoje stare hlače, ampak malce večje in bolj elastične kot običajno (imam srečo, da sem si pustila nekaj hlač od prej, ko še nisem shujšala). Imam pa občutek, da bom imela kar konkreten trebuh. Glede na družinske predispozicije user posted image . Ne glede na konstitucijo, so imele vse naše 'babe' kar velik trebuh, tudi tiste najbolj drobčkene...

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: trebušček
9.2.2007 13:06:50   
Mateja82
Trebušček je začel rasti v 5 mesecu. In na koncu je bil precej velik + dodatni kilogrami in sem zgledala kot žogicauser posted image

_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: trebušček
9.2.2007 16:56:21   
super nova
Ne se sekirat zaradi velikosti trebuščka enim se prej pozna, da so noseče druge pa grejo že skoraj rodit, pa se jim še nič ne pozna. Tako kot smo si ženske različne po konstituciji, tako so tudi naši trebuščki v nosečnosti različni. Glavno, da je s teboj in z user posted image  vse OK, nič druga ni važno.user posted image  Tudi jaz sem v drugem mesecu nosečnosti že začela nositi večje hlače, ko pa sem bila sedem mesecev noseča pa so me resnično že vsi pošiljali rodit, saj me je bilo ogromno (samo naprej veliiiik trebuh), nisem se dosti zredila. user posted image  No pa sem rodila šest dni po PDP. Lepo nosečnost in uživaj s svojim trebuškom user posted image .

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: trebušček
10.2.2007 16:34:49   
x_srečka_x
Moji sosedje sploh niso vedeli da sem noseča ker nisem imela res skoraj nič trebuha, Tak čisto majhen je bil user posted image  Ko sem pa gledala še tiste ki so imele za mano rok so imele pa nektaere res ogromnega

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?