|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce, od kod vam energija???
15.11.2004 14:29:55   
Katarinca78
Spet jaz! Obljubim, da bom potem prenehala gnjaviti z vprašanji. Že odkar pomnim, se mi zdi, da imam deficit energije. Res, da se preveč obremenjujem z vsako stvarjo, saj mi že en navaden sprehod s pupiko pomeni velik podvig. Doma smo v bloku v visokem nadstr. brez dvigala.

Prav tako mi predstavljajo veliko breme obiski, pa izleti,...Se mi zdi, da nimam energije za nič. Ampak to ni le zdaj, ko imamo majhno, to se vleče že od prej. Občudujem tiste, ki imajo tisoč in eno aktivnost, tudi jaz bi bila rada taka, pa žal ne morem biti. Vas berem, kako se dobivate na kavicah in čvekih, si ne znam predstavljati, da bi poleg vsega doma, pa mi veliko pomaga mož, šla še v kaj takega.

Kako vam uspeva? Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Punce, od kod vam energija???
15.11.2004 14:38:50   
Taša
Jaz imam dve punci sicer sta razlike 5 let in pol. Stanujem v 4. nadstrupju v bloku brez dvigala. Vsak dan grem sigurno 1x na dan ven, če ne 2x. Sicer imam prtljage in pripravljanja veliko, ampak gre. Tavelika je sicer dopoldan v vrtcu, popoldan pa gremo ponavadi skupaj ven. Ko je bilo bolj toplo sva bile zunaj z tamiceno po 3-4 ure. Podojile in previle sva se kar zunaj. Ponavadi je tako da smo več ali manj same ker je naš ati veliko v službi, če pa ni v službi pa dela kaj za svoj žepek. Tavelika ima 2x na teden plesne in jo vozim jaz. Če nimamo avta, gremo peš skupaj z tamalo. Velikokrat grem z prijateljicam na kavo, če drugače ne ko grem z tamiceno na sprehod. Se mi zdi da sem sedaj ko se drugič rodila nabita z energijo. Nič mi ni težko. Sem bila pa v nosečnosti kot kup "gnoja", nič se mi ni ljubilo. Prava lenoba sem bila. No sedaj porihtam vse.Pa tudi prej pred nosečnostjo sem bila ob 21 totalno ubita. Zvečer grem spat okrog 11 zjutraj se ob 6 vstanem in oblečem taveliko ki jo potem pelje moj v vrtec. Jaz in tamicena pa greva potem po njo. Sicer potem še malo zalegnem in se vstanem nekje ob 8. Res pa je da tamicena celo noč spi in se ni ne zbuja tako da sem res maksimalno naspana.
Včasih pa tudi sama razmišljam kako mi grata. Z veliko volje pa vse gre. LP in :rozica::rozica::rozica: zate.

(odgovor članu Katarinca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Punce, od kod vam energija???
15.11.2004 14:39:17   
india
Ojla!
Najprej lep pozdrav od ene,ki je vedno mislila, da ne bo zmogla vsega.:zmeden:
Pa ti povem,da se kar da. Samo vsak dan si zadaj nekaj, kar boš naredila drugega,kot ponavadi. Počasi svojemu urniku dodajaj neke novitete, pa bo šlo. Jaz sem vedno mislila, da ko bodo otroci,ne bom naredila več ničesar drugega.:zmeden: Pa sedaj, ob 3 šolarkah, dveh malčkih in enem dojenčku naredim še veliko drugega. Poleg vsega delam še magisterij, skrbim za družino, prevajam, pa še za kakšno kavo se najde čas. Saj bo, le počasi, a privošči si dovolj energije iz sadja in zelenjave...pa spanja...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Kar pogumno,saj bo
LP, Miška:miska::miska:

(odgovor članu Katarinca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Punce, od kod vam energija???
15.11.2004 14:47:32   
Blink1
Ojla

Sem zdaj videla, da imam isti dan rojstni dan kot tvoja sončica:bravo:9nebesa:bravo:

Energija???? Kaj je to??? Jaz se moram skoraj prisilit, da grem iz hiše...Ampak mora it!!

(odgovor članu Katarinca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Punce, od kod vam energija???
15.11.2004 20:45:12   
Urša
Jst je tud nimam skor nc... sploh odkar sm delat zacela. Sej bo... najprej poskrbi, da dovolj spis, jes vitamine, si vzames cas samo zase, pol bos pa vidla, da se vse da. ;)

(odgovor članu Katarinca78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?