|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleč kolk
13.8.2007 19:30:29   
kmarija
Danes me je nekaj v kolku špiknilo in sem nato cel dan komaj hodila. Boli samo levi kolk in še to čist notr v sklepu. A je katera imela podobne težave.......aja pa jutr naj bi šla v avstrijo v nabavo za user posted image .
Sem prov jezna k user posted image , k lih dons se je to naredl.
Pa nč ne pomaga. Malo počivam, ko pa hodim je sprva vse ok, pol pa mal bl nerodn stopiš pa boli k user posted image . Pol pa šepam k mamca.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleč kolk
13.8.2007 20:29:12   
Kimi6
Živjo,

jaz sem imela iste težave kakšen mesec nazaj, gre za neke vrste nosečniški išias.Bila sem pri zdravniku in mi je rekla naj počivam (med noge si podložim kakšno blazino) in masiram boleče mesto (kar jaz glih nisem delala). V glavnem moraš odležati, da ti bolečina popusti, ker drugače se ti bo samo še stopnjevalo, jaz tudi po stopnicah nisem mogla. Odležala sem kakšen teden (bolniška) potem je bilo pa bolje, sedaj sploh ne vem da me kdaj kaj bolelo.

Lp

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Boleč kolk
13.8.2007 20:31:26   
martinuška
A si sigurna, da te boli sam sklep? Ker lahko da si dobila išias, t.j. vnet živec, ki poteka iz hrbtenice po nogi navzdol. Aja, boli pa tako, da boli nekje na eni strani (desni ali levi) na riti oz. nad nogo, nato pa seva dol po eni nogi. Jaz sem namreč med nosečnostjo imela ta išias, pa še zdaj me boli.

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Boleč kolk
13.8.2007 21:46:51   
kmarija
 
Ob vsakem koraku me zaboli prov v sklepu s sprednje strani, pa bolečina se nič ne širi user posted image
Upam, da bo do jutr bolje..... drgač ne bom pri volji kaj velik hodit user posted image
Upanje umre zadnje user posted image

(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Boleč kolk
13.8.2007 21:46:56   
2.2.
mene je pa začel bolet kolk po porodu..??? ali je to normalno in ko dlje časa počivam mebolija stopala- imam še vedno  malo zaotečene samo ne tako kot pred porodom. zdravnik mi je rekel da nisem postala v enem dnevu vodeničasta ampak se je stopnjevalo, tako bom tudi zgubila- počasi ne naenkrat. to sem ga vprašala še v porodnišnici, sedaj pa sem že 7 mesecev po porodu in še vedno ničuser posted image

(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?