|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz sem danes...
29.8.2007 7:38:33   
mojsoncek
... spet nekaj iz skrinje vzela... In sicer joto...

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 7:43:19   
orhideja75
jaz pa še ne vem kaj bi danes kuhala. čakam na vaše ideje.

_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 7:48:27   
Saša27
Filane palačinke in tatarska omaka, pa kruh

_____________________________

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 8:17:57   
Anonimen
jaz bom pa najbrž kar špagete s tuno.user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 8:24:49   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

... spet nekaj iz skrinje vzela... In sicer joto...


Pri nas je bila včeraj, danes pa ne vem, kaj bo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 8:32:43   
muha1
Krompirjev zos s pečenimi hrenovkami user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 8:48:41   
Maleal
Jaz pa še pojma nimam,včeraj smo imeli špagete bolones,danes pa čakam na vaše ideje.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 8:57:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Jaz pa še pojma nimam,včeraj smo imeli špagete bolones,danes pa čakam na vaše ideje.


Poskusi tole:Hitro pripravljeno,pa dobro.Ne silim pa te neuser posted image
Jaz sem si včeraj na hitro za kosilo naredila:
Tri jajca sem stepla v skledi v jajac naribala parmezana,posolila,popoprala,dodala nekaj moke,da se je masa malenkost zgostila.V ponvi na žlici olja popražila nekaj koščkov pancete,nato gor zlila pripravljeno maso in popekla z obeh strani,zraven pa skledo solate.Njam njam.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 8:59:15   
total
Jaz tut še zbiram ideje????

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 9:07:37   
Anonimen
Zelenjavna zloženka
Svežo špinačo, korenček in por lahko uporabimo tudi v lahki zelenjavni zloženki s skuto. Po receptu gospodinj s Planine najprej pripravimo zelenjavne sestavine. Svežo špinačo popražimo na maslu, dodamo drobtine, moko, smetano, muškatni orešček in poper, za spremembo pa lahko špinači dodamo nariban sir. Korenček skuhamo, naribamo in mu dodamo curry, sol in mleto kumino. Por popražimo, solimo in popopramo. Skuti primešamo jajce in solimo. Pripravljene zelenjavne nadeve dodamo, vsakega posebej, med plasti vlečenega testa. Za polivko pripravimo bešamelno omako ali pa jajčni rojal. Zanj najprej stepemo jajce, dodamo sladko ali kislo smetano, solimo in dodamo nariban muškatni orešček. Pečemo v pečici pri 170 stopinjah Celzija, približno dvajset do trideset minut. Za omako lahko uporabimo tudi pelate, ki jih pocvremo in prelijemo s smetano.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 9:08:20   
tejčica
Jaz bom pa naredila kalamare v omaki.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 9:15:02   
Anonimen
Pri nas bo piščanec in krompir pečena v pečici, zraven pa zelena solata s paradižnikom.

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 9:38:10   
bodoča...
jaz tudi nimam pojma user posted image

vem da bo goveja juha... mogoče skutine palačinke (iz skrinje ven), mogoče mesni sir, mogoče špinača, mogoče... bom tukaj našla idejo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 9:43:03   
Enolla
Mislim, da bom danes skuhala joto z zelja (hvala za idejo) in šmorn za čez.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu bodoča...)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 9:44:15   
Tiamo
Krompirjev zos s pečenimi hrenovkami
kako pa se naredi krompirjev zos?

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 9:51:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

Krompirjev zos s pečenimi hrenovkami
kako pa se naredi krompirjev zos?


Krompirjev golaž
Gospodinje na Planini pripravijo krompirjev golaž iz svinjskega in iz govejega mesa. Na masti najprej prepražijo čebulo, ko ta porumeni, dodajo na večje kose zrezano goveje ali svinjsko meso. Vse skupaj prepražijo, zalijejo po potrebi z vodo in dušijo. Ko se meso malo popraži, naredijo podmet in malo paradižnikove mezge ter vse skupaj zalijejo in pustijo, da se ob srednje močnem ognju primerno zgosti. Posebej skuhajo na večje kose narezan krompir. Pazijo, da se krompir ne razkuha in ga nato odcedijo ter stresejo v mesni golaž. Dodajo začimbe, majaron, baziliko, poper in sol ter vse skupaj pustijo, da se pokuha še približno 15 minut. Jed odstavijo in pustijo še malo, da se zgosti. Krompirjev golaž najpogosteje pripravijo kot samostojno jed za večerjo.

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 10:11:25   
Anonimen
Gospodinje na Planini


Kateri? K zdaj sem pa že ene dvakrat zasledila, da se recepti začnejo vedno s te: gospodinja na Planini user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 10:19:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Gospodinje na Planini


Kateri? K zdaj sem pa že ene dvakrat zasledila, da se recepti začnejo vedno s te: gospodinja na Planini user posted image



user posted image user posted image Ja zato ker pri njih pobiram recepteuser posted image user posted image Samo,da imam tako nesrečo,da moji izbirčneži ne dovolijo,da bi eksperimentiralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 10:26:23   
kaja26
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

Krompirjev zos s pečenimi hrenovkami
kako pa se naredi krompirjev zos?


Krompirjev golaž
Gospodinje na Planini pripravijo krompirjev golaž iz svinjskega in iz govejega mesa. Na masti najprej prepražijo čebulo, ko ta porumeni, dodajo na večje kose zrezano goveje ali svinjsko meso. Vse skupaj prepražijo, zalijejo po potrebi z vodo in dušijo. Ko se meso malo popraži, naredijo podmet in malo paradižnikove mezge ter vse skupaj zalijejo in pustijo, da se ob srednje močnem ognju primerno zgosti. Posebej skuhajo na večje kose narezan krompir. Pazijo, da se krompir ne razkuha in ga nato odcedijo ter stresejo v mesni golaž. Dodajo začimbe, majaron, baziliko, poper in sol ter vse skupaj pustijo, da se pokuha še približno 15 minut. Jed odstavijo in pustijo še malo, da se zgosti. Krompirjev golaž najpogosteje pripravijo kot samostojno jed za večerjo.


pa ne golaž ampak zos...

krompir skuhaš kot za pire in mu dodaš prežganje z paradižnikovo mezgouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 10:33:01   
bodoča...
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

....Samo,da imam tako nesrečo,da moji izbirčneži ne dovolijo,da bi eksperimentiralauser posted image


isto kot pri meni!!! pa tako rada kuham... moj dragi pa nič ne je/no nič novega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 10:49:15   
Anonimen
pa ne golaž ampak zos...

krompir skuhaš kot za pire in mu dodaš prežganje z paradižnikovo mezgo


No zmeri kaj novega na dan pride.user posted image

(odgovor članu bodoča...)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 10:50:37   
kaya2007
moj bi bil čist srečen, če bi mel tako ženo, ki zelo rada kuha! user posted image  bi pa tudi jaz z veseljem vse pojedla, če bi rada eksperimentirala user posted image

(odgovor članu bodoča...)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 11:41:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 14:44:15   
bamby
Mi smo pa že pojedli filane paprike s pirejem in radič s krompirjem za solato. Njami!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Jaz sem danes...
29.8.2007 14:46:00   
Jessy
Jaz sem pa široke rezance z omako, ki mi je včeraj ostala od čuftov, za solato pa endivjo s krompirjem. user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...
Recept tedna: Šparglji v rižoti iz kuskusa
Šparlji veljajo za nizkokalorično zelenjavo, ki je odlična popestritev družinskega jedilnika, saj z njimi lahko pripravi...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?