|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čebljanja
27.11.2004 20:39:18   
Špela
Ok, mal paničarjenja.:zmeden2:
Moj pikec pri enajstih mesecih ne reče še nič, mislim ni ravno tiho, kriči od navdušenja, in se pogovarja po svoje. Ne duha ne sluha o mami, atu, autu, babi,...
:(Saj ga ne silim, ampka zna dat papa, lupčka,odkima z glavico za ne, plazi se, zelo lepo hodi,če ga držim, spi celo noč,je zelo lepo, ima 6 zobkov. Ja kdaj bomo pa govoril. Mal :zmeden: in :(( mamica. Jz se tolk hitr ustrašim za take stvari, pa saj verjetno ni to nič narobe kajne?
:angel::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čebljanja
27.11.2004 20:44:26   
saba01
Oj
Ne vem ,če glih drži ampak dosti kateri pravi,da fantki začnejo pozneje govoriti,kot punčke.Tudi sestra je bila prestrašena,ko je njen sin bil star 1 leto in se je pogovarjal bolj po svoje.Zdaj,ko je star 4 leta pa zelo lepo govori.Tako,da se mi zdi ,da je panika odveč.Upam,da sem te vsaj malo potolažila?
Lp,Sabina:rozica:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čebljanja
27.11.2004 21:37:25   
Anonimen
Moj je sedaj star dve leti in pol in je šele pri dveh letih začel govoriti. Prej je govoril samo ne in ja. V glavnem "ne". Sedaj govori že v stavkih, čeprav ga včasih malo težko razumemo. Je pa ujel recimo prijateljičinega fantka, ki je ravno toliko star, pa je že zelo veliko govoril že pri enem letu. Sedaj pa sta čisto na istem. Tudi mene je že kar skrbelo, kako to, da nič ne govori, ampak je sedaj vse v redu. Pač eni preje, eni pozneje.

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čebljanja
28.11.2004 11:32:55   
Pupica
vsak otrok ima svoj razvoj.Lahko te potolažim na malo bolj krut način, kdor prej dozori, prej zgnije:zmeden:
Drugače pa nič ni prehitro ali prepozno, temveč ob ravno pravm času za otroka ko se razvije:)-
upam da si vsaj malo potolažena

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čebljanja
28.11.2004 11:35:16   
Anonimen
Sosedov fantek pri enem letu ni nič govoril. Samo kazal na stvari in (ne vem kako bi napisala) ''grulil'' oz. kako naj povem:zmeden:
Zdaj pa čeblja že full pri 2h letih:)
lp,:fis:

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čebljanja
28.11.2004 12:09:48   
Špela
Hvala vsem, res ste me mal potolažile. Ker imam mojega sončka neizmerno rada si želim da bo tudi zdrav otroček. Pa naj spregovori kadar hoče.:) Dolker je ostalo v redu bo to verjento tudi.
Lep dan

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čebljanja
28.11.2004 21:14:39   
Anja167
Moj mož je do dveh let govoril samo "iiii", od takrat pa naenkrat v pravih stavkih. Tako kot v tistem vicu, ko otrok ni nič govoril, nekega dne pa na lepem reče: "Ta juha ni nič slana!" Pa vsi začudeno gledajo. "Ja, kako pa, da ti znaš govoriti? Zakaj si bil pa do zdaj čisto tiho?" "Ker je bila do zdaj vedno v redu slana."
Kot kaže, Špela, tudi ti dobro kuhaš! :bravo::bravo::bravo: :)

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čebljanja
28.11.2004 23:06:44   
Gina
Hojla!
Moja bejbika do 10. meseca ni rekla nic drugega kot ag in eha. Potem je v dveh mesecih zacela ma-ma, ta-ta, ba-ba in podobne, pri 15. mesecih pa je uporabljala prek 150 besed. Ne mores verjet. Jaz sem se pa sekirala, da otrok sploh ne bo spregovoril in ze razmisljala, ce je kaj narobe z njenim sluhom. Otroci so tako razlicni, majckeno se pocakaj, pa ti bo gotovo marsikaj razlozil. Pa-pa:)

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čebljanja
28.11.2004 23:10:13   
Nogavička
Po moje se ti ni treba sekirat. Znančeva hči še pri dveh letih ni govorila. So se kar pošteno sekirali a jih je pediatrinja potolažila, da je še vse v mejah normale. In res je kar naenkrat začela govorit vse- in zdaj pri treh letih je pa ustavit ne morejo.

L.p.

Tea

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?