|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmeda
11.9.2007 19:55:16   
Anonimen
Sem srečno zaljubljena, ker sem zelo zaposlena s študentskim delom, faksom in delom doma, se s fantom redkokdaj vidim... skupaj sva že 2 leti in najina ljubezen zelo cveti, čeprav se vidiva 2x na teden. Strinja se s tem, da skušam še nekaj ustvariti v življenju in da namenim več časa za delo in študij... Veliko se pogovarjava po tel. in mi nudi oporo in pomoč, kakršno koli ob pravem trnutku, ob pravem času, vedno se lahko zanesem nanj... vedno!! Ljubezen se izkazujeva na vse mogoče načine, najin sex, komunikacija... to je popolno!!

A tako sem ugotovila eno napako, ki me zelo moti, zavem se že veliko časa, a nikoli nisem si vzela čas, da bi mu rekla da se morava o tej stvari pogovorit...

NJEGOVA KOMUNIKACIJA... Govori kar nekaj... včasih, ko smo v družbi, ali njegove sestre, mame, mojih staršev...
Rad je pameten, včasih pove reveč, kar nekaj!!
Težko je razumeti, težko mi je razložiti, a vedno bolj me je strah hoditi z njim v javnost, ker mam strah da vrže tako ven, da kar glava boli.

PRIMERI:
- govoriva z njegovo mamo v kuhnji, pa pride k meni mi da ljubčka, pa gre do hladilnika, pa reče naglas, da komaj čaka da me bo porival (OK; SAJ TUD JAZ KOMAJ ČAKAM DA GA BOM PORIVALA, AMPAK TO NE IZJAVJLAM NA GLAS ŠE POSEBEJ NE PRED DRUGIMI, TO JE NAJINA STVAR. IN KO MU REČEM DA JE TO NEKAJ NAROBE MI REČE, DA NJEMU NE TEŽI NIČ REČ, DA TO JE NEKAJ NORMALEGA.)
- če smo na obisku pri njegovi sestri, kar nekaj blodi, naklada, stvari ki se nju ne tičejo
- upam si dosti povsod, celo na banki, kjerkoli sva pametuje, kot da ve največ

TO JE TAKO; najprej moraš 3x pomslit preden kaj rečeš!!

A on tega se ne zave, ker misli da je vse normalno, ali nima spoštovanja, ne vem??

Ta stvar me vedno bolj moti in prej ko sva govorila po gsmu- sem mu rekla da se bova jutri pogovorila, o eni stvari, ker mi je prekipelo, ker sva bila na eni žurki, pa me je ena vprašala, če si mislim iskat službo v LJ... in je tako posegel vmes in rekel, da ne da če bo iskala službo v Lj da ne bova ostala skupaj. Kar neki!! to punco sem prvič videla. Pa oba veva da v LJ ne bom ostala. Pa ti njegovi izpadi so čudni...
Pomagajte mi , kako se jutri z njim pogovorim in mu dam vedeti, da ne dela prav!!
Upam, da me razumete, čeprav je težko, ker takega problema še nisem zasledila...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmeda
11.9.2007 19:59:36   
Anonimen
user posted image  joj oprosti, malo mi je smešno user posted image

ok, zdaj pa res.

Očitno si ti bolj inteligentna in težko je bit z nekom, ki je enostavno ..kak naj to povem...pač glup, neinteligneten ajde.

V glavnem jaz mu jutri ziher ne bi rekla kaj me moti, jaz bi ga jutri kr odpikala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zmeda
11.9.2007 20:10:34   
ona
Ja,mene si tudi nasmejala,sorry

S takim človekom bi tudi jaz težko zdržala,kajti tudi po pogovoru se verjetno ne bo spremenil,ker take navade težko spremeniš oz. popraviš....
Če mu boš to povedala,se bo po moje pazil nekaj časa in medtem ne bo bil sproščen,ker bo vedel,da ga nudno opazuješ v njegovih dejanjih...mu bo pa čez čas sigurno kaj spet ušlo in tega resnično ne boš morala popravit...
In na koncu so dve poti,ali boš ostala z njim takšnim kot je in se na to navadila,ali pač enostavno ne boš zaradi tega morala bit z njim....boš videla sama...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zmeda
11.9.2007 20:12:43   
Naty*Taja
Ma točno tako! Če te že zdej na njem to moti, bo kasneje še huje! Ponavadi se tam po treh letih začne opažat tiste napakice, ki te motijo pri partnerju, kar je pa prej je pa itak too much!  Po moje tole ne pelje nikamor. Pa to pri kontaktu 2 krat na teden!!! Te pa čisto zastopim, da te to moti, ker imam enga kolega takega in nedaj bože, da sva midva predolgo skupaj, ker enostavno me potegne in postanem sarkastična in potem ... bum, naju morajo mirit.
Pa samo še to - četudi se pogovorita (če bo on to sploh razumel, da mu ti v bistvu dobro hočeš) in bo nekaj časa vredu, se spremenil ne bo nikoli. Če človek tak je, ostane ponavadi tak celo življenje, ker njemu se pa to pač ne zdi nič narobe?!?!?!!?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zmeda
11.9.2007 20:14:49   
Naty*Taja
Me pa za hec zanima, če horoskop drži - a je on mogoče lev al pa oven?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zmeda
11.9.2007 20:17:48   
Anonimen
Jaz ti pa svetujem da se z njim pogovoriš, če čutiš da se imata rada.

Mislim da ima vsak človek napake, dva človeka ne moreta vedno isto razmišljat, reagirat, zato je v zvezi pomembno da se s partnerjem veliko pogovarjaš, mu poveš kaj čutiš, se ne zapiraš pred njim... Na vezi je treba celo življenje gradit, se trudit, včasih je zelo lepo, drugič pride do problemov, ki jih je treba s skupnimi močmi rešit.

Marsikdo je presenečen, razočaran ko tista začetna zaljubljenost izgine in res začne spoznavat svojega partnerja, zato je res pomemben POGOVOR!

Seveda je to samo moje mnenje, delaj po svojem občutku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zmeda
11.9.2007 21:07:19   
Anonimen
Poglej - vsi smo ljudje z napakami. Tako, da on morda rad pametuje, ti delaš nekaj drugega, kar bi druge motilo. Ne spreminjaj ga, bo pa lepo, da se pogovorita, a mu poveš, kar te moti. Ne odpiši pa ga zaradi te napake.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zmeda
11.9.2007 22:07:28   
Naja30
Ne vem, men je tale tip čuden user posted image  Sej moj tud rad pametuje, samo tole je pa res smešno.
Kaj naj rečem? Da ne ostani z njim? Da če ga imaš rada, spreglej to "napako"? Sama se moraš odločiti, ali ga imaš tako rada, da bi bila pripravljena celo življenje poslušat to pametovanje. Sploh o stvareh, ki se drugih ne tičejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zmeda
12.9.2007 7:53:11   
srki
On se očitno tega ne zaveda oz. mu ni čudno pred npr. mamo govorit o seksu in s takimi izrazi, ker so doma pri njih mogoče vsi takšni.

Ja, jaz bi mu direktno, na lep način rekal, da bi pa včasih vendrale moral, preden odpre usta, pomisliti, kaj bo rekel.

Da s tem, ko kaj brez veze blebeta, mogoče tudi koga nehote užali, ker ga pač ljudje ne poznajo.

Upam, da te bo razumel in ne bo zaradi tega užaljen.

Odpikala pa ga tudi jaz zaradi tega ne bi.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: zmeda
12.9.2007 8:45:31   
Colt
Hm, prvo kar mi je padlo na misel...ok, da je dečko morda bolj kratke pameti.
Kot prvo, kar si povedala nam, povej njemu. Če vama komunikacija dela in če ima vsaj minimalen IQ, bo razumel. Če pa je enostavno glup, pa bo glup do konca življenja.

Tut men bi blo npr čudno, če bi moja madam razlagala familji, kako grenke plavalce sem mel prejšnji dan....user posted image


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: zmeda
12.9.2007 8:50:14   
Marogica
Gospod Pametnjakovič torej, vse ve..... Ja takšni so pa težki za okolico, ko o vsaki stvari VSE najbolje vedo... Mislim, da bo z leti samo še bolj "pameten", torej bo še samo slabše. VPrašanje je, če boš to prenašala, kajti okolica se tega hitro zave, se začne takim ljudjem izogibat, temu posledično "nastrada" tudi partnerka..

To s porivanjem pa mi je neokusno do kraja. Kaj pa koga briga kdaj in kako te bo porival? Še najmanj pa njegovo mamo...Malo čuden "tič".

p.s. Pogovor najbrž ne bo pomagal, je "prepameten", da bi razumel.....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: zmeda
12.9.2007 8:56:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Hm, prvo kar mi je padlo na misel...ok, da je dečko morda bolj kratke pameti.



Meni tudi, pa očitno večini tukajle.

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: zmeda
12.9.2007 9:32:13   
Anonimen
se podpišem pod marogio. enga podobnega tiča mamo v familiji s tem da je star če čez 50. adijo pamet. s tem človekom se enostavno ne da komunicirat ker kar kol rečeš ima on vedno zadnjo besedo ki je seveda pametnejša od tvoje. men bi se zmešal! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: zmeda
12.9.2007 10:06:58   
jade1
Joj me je kar zmrazilo. Kot, da bi opisala mojega bivšega, samo, da je bil on še hujši še v tem, da je še na wc hodil za mano kot neki kužek. Ko mi je presedlo sem šla kot so me noge nesle. Pa sem mu tudi 100 krat rekla ampak nič boljše, kaj češ je bil pač kratke pameti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: zmeda
12.9.2007 10:55:20   
snake
meni se zdi ta fant po tvojem pisanju malo neizobražen, pa brez zamere, tako brez kulture mogoče, in blodi v prazno kjerkoli kadarkoli, ker ne razume kje se kaj spodobi blodit.......

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: zmeda
12.9.2007 11:17:26   
Anonimen
Meni tudi ni prišlo drugo na misel kot to, da je verjetno njegov IQ enak sobni temparaturi.
Tako pa se v družbi najbrž obnaša zato, ker se tega da ni najbolj brihten še kako dobro zaveda in ne zna in zmore pritegniti pozornosti na drug način kot tako, da kvasi neumnosti, spravlja sebe,tebe in okolico v zadrego.
Verjemi, ko sem bosta pogovorila mu bo ratalo problem tako obrnit, da boš ti tečna in občutjiva, njemu pa se bo zdelo vse ok.
Prognoza: nekaj časa ga boš še prenašala, ker si pač zaljubljena, en dan pa ti bo prekipelo in boš naredila konec. In takrat to bo 90% skupnih znancev reklo da je bil že skrajni čas in da si zaslužiš boljše.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: zmeda
12.9.2007 11:30:47   
Stefka
Mislim, da se vsi strinjamo, da je recimo intelektualno rahlo depriviran in to skuša kompenzirat s pametovanjem. Kot bi govorila o mojem bivšem. Groza.

Če je tako že zdaj, ko se še mal vidita, bo to obup, ko bosta enkrat živela skupaj. Verjama, da te ima rad, ampak v enem mesecu ga boš sita čez glavo in še čez.

Jaz mislim, da se najprej vendarle pogovori z njim. Če ga imaš rada in si lahko predstavljaš prihodnost z njim, moraš vsaj probat kaj spremenit. Lahko da je zaman, ni pa nujno.

Če ni pač ni, boš pa vsaj vedela, da si se res potrudila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: zmeda
12.9.2007 11:34:48   
Micy
Nisi edina ki imaš izkušnje s takim tipom, tudi jaz sem ga imela, ampak sem ga po 14 dneh kar na hitrco odpikala, ker mi je šel blazno na živce.  Kr smejav se je ke u tri Pi...! Pa nikol nič pametnega povedal. Pa sej ne da bi bil butl ampak kr neki je nabiju. Te čist razumem, sam če ti to ni všeč je boljš da nehata, ker boš težko znašala s tem.

Še dobro da imam mojega možička zdaj, ki ne prepameten ne pre neumen, je glih tapravuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 11:41:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: zmeda
14.9.2007 13:21:40   
itata
mene pa zanima kako je ta pogovor dejansko zgledal in kaj sta ugotovilauser posted image

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: zmeda
14.9.2007 13:43:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Hm, prvo kar mi je padlo na misel...ok, da je dečko morda bolj kratke pameti.



Meni tudi, pa očitno večini tukajle.


Točno tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?