|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšno omakco
11.10.2007 16:48:14   
Petraa
v moji pečici se peče piščanček,naredila bom zraven še pire krompir.hotela bi narediti še eno brezmesno omako,da ne bo vse suho.ima katera kakšno idejouser posted image   prosim za recept

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšno omakco
11.10.2007 17:02:03   
Samrela
 





60 dag piščančjih prs brez kože in kosti
2 žlici olivnega olja
sol in poper po potrebi
1 manjša čebula, narezana na drobne koščke
1 dl belega suhega vina
2 dl juhe
1 dl tekoče smetane
1 velika žlica gorčice s semeni


 


Meso narežemo na poljubne kose, solimo in popramo. Na vročem olju ga popečemo po vseh straneh in odložimo na topel krožnik. Odvečno maščobo odstranimo iz posode. V isto posodo damo čebulo in malo popražimo po suhem, zalijemo z vinom, dodamo juho in prevremo. Dodamo še smetano in mešamo. Nazadnje vmešamo gorčico. Meso vložimo v omako in prevremo. Zelo se prilega rižu, pire krompirju ali testeninam.
  Tole je en recpt. Naredi samo omakco pa bo. Dober tek.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kakšno omakco
12.10.2007 23:09:15   
lila114
GOBOVA OMAKA
Čebulo prepražiš na olju dodaš jurčke al pa poljubne gobe, jih začiniš in pražič enih 5 minut. Pol zaliješ z vodo, po želji dodaš tudi malo paradižnikove mezge in kuhaš enih 10 minut. Omako zgostiš z moko ali pa z kislo smetano. In to je vsa umetnost


Lahko isto narediš z cvetačo, korenčkom, skratka poljubno zelenjavo.
Pa veliko sreče za naslednjič, ker vem da zdaj ste že pojedli tistega piščanca z ali pa brez omake.
lp

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?