|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rob steklokeramične plošče?
14.10.2007 10:25:49   
the_andrej
Pozdravljeni,
Kupil sem indukcijsko ploščo in sedaj pred montažo me zanima ali je možno, da jo zmontiram tako, da bi vstavil poseben rob user posted image  (naprimer kovinski), v primeru, da kaj skipi, da potem to ne steče v spodnje elemente user posted image user posted image . Kar nekaj ljudi, ki jih poznam se je pritoževalo nad tem problemom. A kdo ve kje je možno je tak rob kupit in če je sploh možna montaža na te plošče, ki imajo ta Fasetirani rob kuhališča?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rob steklokeramične plošče?
14.10.2007 10:46:24   
melanija
Jaz ne bi stavila nobenega roba. Itak ko kuhaš si zraven in če gre kaj čez takoj obišeš.

Jaz imam ploščo dvigneno še za 2 cm nad kuhinjskim pultom, ker če ne nisem mogla dati pomivalca pod njo. Ko kuham pa pazim, da mi ne gre čez ker se mi ne da pucat. Ti pa povem da se hitro navadiš na sistem, hitrega zavretja hrane na tej plošči v nasprotju z plinom.

(odgovor članu the_andrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rob steklokeramične plošče?
14.10.2007 10:49:57   
tajtaja
Jaz mam tudi steklokeramično z posnetim robom in mi je super. Nikoli ne bi dajala gor nekega dodatnega roba, ker je to samo ena svinjarija več in en problem za spucat več.
Če je rob glih toliko da je, ti ne vem kaj tudi ne zadrži, večji pa tudi ne more bit oz. bi bilo grdo za videt.
Kot izkušena gospodinja ti polagam na srce: V KUHINJI NAJ BO ČIMMANJ ROBOV, NEKIH STIKAL ker je vse to samo še en dodatna možnost, kam se nam bo morebitna nesnaga zavleklauser posted image .
Na moji pečici in plošči ni niti enega gumba in bolj enostavnega čiščenja še v življenju nisem mela.user posted image


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu the_andrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rob steklokeramične plošče?
14.10.2007 12:08:04   
maja1488
Hm...glede na to, da nama z možem vedno nekaj skipi in teče, ker nikoli ne paziva nama še ni steklo na tla. Če pa malo steče po pultu pa samo pobrišem in je rešeno. Jaz sem videla v Ikei tak rob za steklokeramično. Sicer ni bil za to, da se nebi razlilo ampak kao varovalo za otroke, da ne šlatajo. Pa mi ni blo všeč.
Mislim, da ne boš potrebovala, če pa boš, si boš naknadno zmontirala.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rob steklokeramične plošče?
15.10.2007 13:44:45   
bamby
Jaz imam samo brušen rob, pa ga za nič na svetu ne menjam s kakšnim kovinskim. Tako enostavnega čiščenja ni pri nobenem drugemu, Predstavljaj si, kako bi očistila okrog kovinskega roba, če ti kaj skipi???

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rob steklokeramične plošče?
15.10.2007 13:49:43   
Anonimen
The andrej, meni se pa zdi tvoje razmišljanje ful pametno in praktično. Jaz imam steklokeramično ploščo z robom in res ne vem, kaj bi bilo, če tega roba ne bi bilo ... meni tolikokrat kaj skipi, da je poplava po celem štedilniku, in tisto bi definitvno teklo dol s pulta, če ne bi bilo robu. Ko gledam indukcijsko ploščo v službi, ki je brez roba ... uf, to bi teklo.

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rob steklokeramične plošče?
15.10.2007 15:24:38   
Jessy
user posted image  Tudi meni je že večkrat teklo in k sreči se je ustavilo ob robu. user posted image  Čiščenje tega roba ni nič težje,kot če ga ne bi bilo.
REs pa je, da smo že kupili ploščo s tem robom.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rob steklokeramične plošče?
15.10.2007 15:25:14   
Anonimnez
ja, ta rob je ravno zato, da ulovi, če ti kaj skipi.
katera je že pisala, da je non-stop zraven?!?!? Tudi stran ne pogledaš?!?

Zastopim, da ste skrbne, samo nam se kljub vsemu kdaj zgodi, da gre kaj čez /npr ko se pri pireju ali juhi naredijo pene/.
Zaradi videza sem se odločila, da kupim steklokeramično brez roba in seveda brez gumbov. Brez gumbov mi je še zdaj najlepše, za rob bi se pa danes premislila. mati ga ima in je fajn.
Ko sem kupovala je bila možnost izbire Z ali BREZ - če želiš rob, kontaktiraj proizvajalca, uvoznika ali prodajalca. Tam boš zvedel-a tudi kakšne barve vse obstajajo.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?