|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za grickat
25.10.2007 10:03:29   
Anonimen
Če bo katera kdaj delala kaj za grickat pred tv ali prihod obiskov, sme včeraj sprobala tale recept in je res odličen http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9545

Uporabiš pa lahko sezam, mak, laneno seme, mezgo pelatov, origano, sir, grobo mleto sol.......


mmmmmmm pa cela bajta je tako dišala po vinuuser posted image , vendar ko se spečejo, ni nič čutit vina
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za grickat
25.10.2007 10:06:23   
Anonimen
Hvala za idejo,jo bom izkoristila za bližajoče,pa ne te one druge,praznikeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: za grickat
25.10.2007 10:12:38   
Anonimen
Če še katera pozna kak recept za grickalice, prosim natipkajteuser posted image

jaz sme včasih listnato tetso razvaljala na tanko, narezala na male trakove, namazala z jajčkom in potem posula ali s sezamom ali z sirom. so tudi dobri, samo če so sveži, na drug dan je listanto testo že mehko, ap mi potem več ni všeč. Tele palčke pa še drug dan ful hrustajouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: za grickat
25.10.2007 10:17:25   
tanikaa
Že sprintano. Za vikend pa bo še narejeno. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: za grickat
25.10.2007 11:25:21   
hrabra miška
Jaz  včasih listnato testo razvaljam na tanko,ga razrežem na trakove,jih premažem z jajcem in posipam z sezamom. In jih pečem 15 minut pri 200 stopinjah. Odlično,hitro narejeno.

_____________________________

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...
Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?