|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jane lupinica
11.11.2007 18:43:50   
vaney
voziček že imava, zdaj kupujeva lupinico. glede na to, da imava voziček Jane slalom pro, me zanima, kakšne izkušnje imate (tiste, ki jih imate) z lupinicami Jane. So varne in kvalitetne? Nekateri imajo ogromno za povedati čez njih, prodajalka pa mi je rekla, da so kvalitetne in da grejo precej v prodajo. Zdaj pa ne vem, naj kupim Jane ali naj vzamem raje Maxi Cosi.
Ni mi pa jasno tudi, če je Maxi Cosi toliko bolj varna od Jane, zakaj je potem Jane dražja? A ni ponavadi obratno?
Hvala za nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jane lupinica
11.11.2007 18:55:00   
eya
Jane Matrix se je na testih odrezala bolj slabo...ampak v testu so delali tako, da so jo dali počez čez zadnje sedeže. Ne vemo pa, kako bi se obnesla, če bi jo testirali v normalnem položaju, obrnjeno v nasprotno smer vožnje.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jane lupinica
11.11.2007 19:27:29   
nicolina
Jaz se nisem odločila za Jane lupinico samo iz tega razloga, ker se je slabo odrezala na testih, imam tudi Jane Slalom Pro voziček, lupinico sem vzela Maxi Cosi, ki se je najbolj odrezala na testih.
Zakaj je dražja od Maxi Cosi, pa nimam pojma user posted image . Vem samo da se bolj splača pri Jane vozičkih, če vzameš cel sistem s košaro in lupinico in te potem pride ceneje.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jane lupinica
12.11.2007 7:01:48   
Nenya
Midva sva kupila slalom matrix pro 04. Ko sem enkrat tamalo vozila v pokončnem položaju, obrnjeno nasproti smeri vožnje, na zadnjem sedežu, se je lupinica preprsto prekucnila na bok, s tamalo vred. Zapela sem jo po navodilih, a se mi je to vseeno zgodilo. Ne vem, kakšne so lupinice v novejših sistemih, a pri AMZS testih se nikoli kaj prida ne obnesejo.
Ležeč položaj je ok, a tudi tam je pas (vsaj pri najini) le okrog trebuščka in pri bočnem trku je otrok na testih zletel ven.
Uporabljava jo kot globoko košaro, avtosedež imava pa en boljši.

_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jane lupinica
14.11.2007 13:02:40   
naja07
Mi imamo Jane Slalom Pro s košaro Coche, zraven pa smo vzeli lupinico Rebel Pro. 

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?