|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 8:15:40   
Teya*D.
No, pa začnimo.
Tamala je že v nedeljo dobila znake rotavirusa, zato sva takoj šle k dr.!
Ker zato ni zdravila sva dobile samo napotke in nekaj za drisko in čaj za zapiranje. Bruhanje in driska...zboleli so vsi v hiši! Zdravnica je rekla, da če nebo boljše da bi ponovno začela bruhat, ko se bo stanje umirilo in spet driskala, naj prideva nazaj. In res...tamali se stanje izboljša, tu pa tam kaj špukne drugače je bilo ok, do včeraj. Popoldan je spet bruhala in dobila drisko. Ni se mi zdelo tako hudo, saj ji mogoče ni pasala hrana, ki jo je pojedla saj prejšnje dni ni pojedla skoraj nič. Zvečer okrog osmih se odpravljamo spat, tako kot ponavadi. Mala joka se zvija, sploh se ne pomiri dokler ni začela bruat. Umirim jo, ker se tega tako prestraši, da skoraj pozabi dihat, jo umijem in se nato odločim, da jo peljem k dežurnemu dr., da se vseeno prepričam, da je vse ok in če bo potrebno kakšno drugo ukrepanje! Končno po sneženi cesti prispem k dr, peljala sem kot po jajcih, ker je zunaj blo res grozno in v okolici še niso poplužili. Stopiva v ordinacijo in nato me DR.NADERE ČEŠ KAJ NISEM ŠLA K PEDIATRU PREJ, ZAKAJ SEM PRIŠLA ZDAJ KO JE URA 9 ZVEČER!!!ja HALO?!tako mi je dvignilo pritisk!rekla sem da je bruhala popoldan, vendar ker ni bilo nekaj preveč intenzivno in je res kazalo na to da ji v trebuščku kaj ne paše sem se odločila, da počakam.
Sem res naredila kaj narobe? Že tako sem bila razburjena in živčna, potem pa še tak sprejem! Na koncu pa je rekel, da je punčka zdrava, da dokler ne kaže znakov dehidracije, je vse v najlepšem redu. To pomeni, da lahko bruha cele dneve in da to ni prav nič narobe...madona!

Morala sem se spovedat, ker sva se včeraj z mojim zaradi tega tudi skregala in to tako, da je spal na kavču!
Tako, da sem le imela popoln večer in noč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 8:23:12   
Strawberrie Cherrie
Hej.
O zdravnikih res ne bi izgubljala besed, kaj vse sem doživela v naših 3tednih virusov (črevsena bakterija,rota in calici).
Bi pa dodala, da je res, da ne dajejo za rota virus (in vse ostalo) ničesar razen ORSa. Upam, da je bil vsaj toliko pri sebi in  ti je napisal zadostno količino ORSa - rehidracijske soli. drugače pojdi TAKOJ! po Hippov ORS v trgovino. Ta zadeva nadomešča elektrolite,bikarbonate,kalij in natrij; kar je zelo pomembno, ker so izgube le teh pri driski in bruhanju ogromne. Mi smo imeli kar predolgo probleme s kislo krvjo ravno zaradi teh izgub. in potem pade infuzija, če je kri prekisla. drugega zdravila ni.
Vsekakor pa bodi pozorna.Če ima mala belo obložen jezik, usnjeno kožo, zadah po acetonu - to so očitni znaki dehidracije in pojdi znova do dežurnega po napotnico za bolnico. ne popusti, ker dehidracija lahko pusti velike posledice.

Kot pravim -šipkov čaj in ORS. pa banane in korenček, da bo fejst nadomeščala kalij. ti pa priporočam, da se držiš diete -črevesne - to nam je začelo pomagat, predvsem nič mleka, pa vsaj 1x dnevno nekaj žličk probiotičnega jogurta, da nadomestiš izgubljene kulture v črevesju.

čimprej se pozdravite

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 8:40:42   
Kalina
Drugic mu(DR.) povej, da ga nic ne briga to da si ti prisla ob 21h zvecer, da je on placan, da je tam in pregleduje otroke z normalnim, cloveskim, profesionalnim odnosom. Jst VEDNO to recem, in jih je pol tko sram, in se ful posvetijo otroku. Jih je pa prevec takih ja. Nazalost.

_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 9:09:44   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Drugic mu(DR.) povej, da ga nic ne briga to da si ti prisla ob 21h zvecer, da je on placan, da je tam in pregleduje otroke z normalnim, cloveskim, profesionalnim odnosom.


TUdi jaz bi mu kaj podobnega rekla in najbrž dodala, da se dobri zdravniki odločajo za tak poklic predvsem, ker vidijo v odzadju poslanstvo tega kar delajo, ne pa samo poklic.

Upam, da bo možek to noč spal v posteljiuser posted image


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 10:30:19   
Anonimen
ZAKAJ SEM PRIŠLA ZDAJ KO JE URA 9 ZVEČER!!!


Ja ker je otrok zbolel in mu sama ne moreš pomagati, zakaj pa drugega user posted image

Jaz v takih situacijaj postrežem kar se da blond odgovor....če začnem kaj preveč pametovat in je na drugi strani kdo, ki je bolj kofliktna osebnost, ni velike šanse za hitro in mirno rešitev.

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 11:35:41   
dory
Gotov vama je blo dolgčas,da sta ga šle zmotit pri njegovem opravilu,ki sigurno ni blo to,za kaj je bil plačan.user posted image ...mislim kak dohtar...

Mene osebno je groza ob misil,da bi zbolela, ali da bi zbolel kdo drug...ker si danes le še številka, tisti,ki imajo izkušnje,se jim nič ne da, ali pa se na tebi učijo vajenci. Najboljš,da odpreš knjige in se sama začneš mal učit o raznih boleznih in če se le da, dežurnih izogibaj.

Pri nas je bil tud problem,ko smo dva dni pred smrtjo babice poklicali zvečer rešilca. Najprej smo moral znoret,da je prišla ga.DR osebno najprej prečekirat,če je vredno sploh naročat rešilca. Ko jo je vidla, ji je blo itak jasno, da ji druge ne kaže, kar je vrgla ven je blo..gospa a mate kej črnih misli??? človeku ki umira???

današnje zdravstvo, razen nekaterih izjem, je totalen podn...sploh ne vem čemu plačujem zavarovanja...zato,da mi pomagajo potem na oni svet...uau to je res usluga vredna denarja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 13:41:42   
maruškaŠ
Drugič se mu iz srca iskreno opraviči, ker tvoji pupi nisi povedala urnika pediatra in da drugič ji boš prej razložila, da lahko samo v času ambulante pediatra zboli.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 15:21:30   
Teya*D.
Hvala za odgovore!ma tak mi je dvignil pritisk, da bi ga hjoj...
pa sem bla živčna pa cel tedn nenaspana ker je dragi tudi mel to in sem pedinala vse letala sem in tja kuhala tri vrste čaja, še zase za živceuser posted image . Povrh vsega pa sem še v veselem pričakovanju novega člana. Sama sem pri prvi nosečnosti mela rotavirus in zato poznam znake in kak sem videla da ma mala čudno blato sem vedela kako in kaj...čisto nič mi ni dal...napisal je v tisto knjigo pač, da sva bili tam, da bo dobil plačano. Ne vem kaj ljudje zbirajo tak poklic, če jim ni, da bi ga opravljali kot je treba. Ko sem tako že bila v skrbeh in z živci na koncu potem pa še me ta osel nadere kot psa...Strawberrie Cherrie, mala pije borovničev čaj ker baje da zapira, sladkam ji ga z glukozo je pa res edina stvar, ki ji je ostala v želodčku. Spije pa ga ogromno, tudi čez noč tako da nas to nekako rešuje. Ni hotela ničesar prav pojest. Zdaj sva počasi prišle nazaj na mleko, ki ga zmešam z rižolinom in banano. Čimbolj je gosto, potem ne bruha! Upam, da počasi bo. Vse ostalo pa leti ven, saj ne veš kaj naj daš takšnemu malemu za jest...krompira pa mesa še ne sme ostalo pa ni dobro...potem pa takšni ki bi morali dat nasvete pa ti dajo lekcijo zakaj sovražimo zdravnikeuser posted image !
Marogica, tudi jaz upam, da se bo odločil ( partner) in bo prišel v posteljo nazaj spat. Zadnje čase se samo nekaj kregava in to ni bilo samo zaradi tega zdaj ampak še kaj drugega skupaj...Popustila pa tokrat ne bom, ker sem vedno prehitro se opravičevala, zdaj pa imam. Misli, da lahko vse naredi in reče. Ma bo že...zdaj je zdravje male pikice najpomembnejše!( saj ga bo vse bolelo na kavču pa nebo zdržal dolgouser posted image )

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 16:32:21   
Anonimen
Ljudje hodijo v dežurstvo dostikrat z glupimi razlogi.

Dežurstvo je za nujne primere, ne za driske, pa če se strinjate ali ne, lahko bi šla prej.



(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 16:55:55   
Njuškalo
Jah, kakorkoli že..ko vidim ene , ki jim ni nič pa hodijo na dežurno, pa so noter po pol ure..si mislim, da naj bo kar tiho, ker ta otrok je bil res bolan.No, jaz sama imam z zdravniki kar dobre izkušnje , razen kakšna izjema se res najde.Me pa res zanima, če katera ve, kakšno plačo imajo zdravniki?

_____________________________

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 17:00:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ljudje hodijo v dežurstvo dostikrat z glupimi razlogi.

Dežurstvo je za nujne primere, ne za driske, pa če se strinjate ali ne, lahko bi šla prej.





Teya D brez zamere user posted image ...sam je res tko, kot pravi Anonimen. Veliko ljudi gre včasih za brez veze k dežurnemu, dostikrat se lahko počaka do naslednjega dne, da se gre k zdravniku. Prav tako je z dežurnimi lekarnami...tudi hodjo kr za brezveze, tut v tem primeru se da počakat do naslednjega dne.
 
Ps. brez veze ni mišljeno brez razloga, ampak razlog, ki ni nujen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 17:02:42   
ThinkPink
Ljudje hodijo v dežurstvo dostikrat z glupimi razlogi.

Dežurstvo je za nujne primere, ne za driske, pa če se strinjate ali ne, lahko bi šla prej.


Oprosti, ampak jaz bi šla z otrokom tudi ponoči  k zdravniku, če bi bilo treba. Z otrokovim zdravjem se ni za igrati, jaz lahko marskikaj prenesem, bolan otrok pa ne. Verjamem, da eni hodijo z 37 vročine in tam težijo, ampak otrok, ki bruha in driska...Zdravniki pa se tako imajo pri nas za višjo kasto (nekateri, ne vsi) in bog ne daj, da jih kdo zbudi.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 17:06:41   
Anonimen
Amapk, kako pa veš, kdaj je nujno in kdaj ne. Če nisi zdravnik.user posted image
Recimo, jaz nisem hotela iti v porodnišnico, čeprav sem imela bolečine (ob dveh zjutraj). Če mi ne bi moj rekel-greva. Ko pa sem si začela merit popadke, sem šele ugotovila, da jih imam na 3 minute. Jaz bi recimo bila doma sigurno še do osmih/devetih zjutraj. Rodila sem pa ob 6:30.
Kako naj nek laik preceni ali je nujno ali ne??? Še recimo pri Njuški so tamalega v bolnici puščali in čakali, kao ni nujno. Ma revež se je komaj rešil.
A ni bolje, da greš vseeno preventivno vprašat? Al je narobe, da zdravnika zmotiš sredi noči?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 17:08:11   
Anonimen
Pozabila dopisat, da jaz velikokrat le pokličem na dežurno in povprašam kaj naj naredim, da ne hodim za brezveze tja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 17:34:29   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ljudje hodijo v dežurstvo dostikrat z glupimi razlogi.

Dežurstvo je za nujne primere, ne za driske, pa če se strinjate ali ne, lahko bi šla prej.





Gospa pogumna anonimna, take reči se govori pod svojim nickom, ali pa te lahko od zdaj neprej kličem gospa kompleksek! Kako te ni sram pritisniti ob takem odgovoru anonimni uporabnik? Saj če bi stala za tem pod imenom, bi še rekla, ok, si pač tako misli, očitno je neumna, ampak ok, je pa karakter, pa stoji sama za sabo. Če pa stisneš anonimno, se mi pa zdi, da govoriš nekaj v tri dni, samo zato, da zagovarjaš večinsko 80% rajo med zdravniki. Tako zelo zelo žal mi je za tistih par % res velikih in krasnih in sposobnih zdravnikov, da morajo med temi nesposobnimi primerki delat. Tako hudih lapsusov, kot jih delajo slovenski zdravniki, po moje ni niti v Ugandi, ali Sudanu. In tu gre za smrtne primere. Ubili so mi mamo, ubili so prijateljici očeta, zaj....so me pri porodu, na eni operaciji sem jim skoraj umrla, ker niso pogruntali tri dni, kaj mi je, ...takole ti lahko naštevam še vsaj 40 primerov v moji bližini, z zadnjim tri dni nazaj, zaradi katerega sem bila tudi zelo žalostna, pa ne bi zdaj o tem....vendar pri polni zavesti stojim za izjavo, da so slovenski zdravniki daaaaaleeeeč pod povprečjem Evrope in da v primeru, ko ti ni nekaj zelo tipičnega, skoraj nimaš šanse, da odkrijejo, kaj ti je. Pa četudi ti je kaj zelo tipičnega, čakaš ko butl na osnovni pregled, da lahko, v primeru, če imaš raka, prej umreš čisto zaradi samega zdravstvenega sistema, kljub temu, da bi te bilo moč sicer pozdraviti.

Ti povem drugo skrajnost driske, ki bi mojega otroka lahko vodila tudi v smrt. Moj otrok je driskal in bruhal in driskal in bruhal. Ker kot mama točno vem, kdaj gre zares in kdaj ne, pa ker ne peljem otroka čisto prvo sekundo k zdravniku, sem se vendarle opogumila in šla na dežurno v Lucijo (bili smo na Hrvaškem na morju takrat). Mi je rekel dr., da ji nič ni. Zakaj hodim gužvo delat. Bil je nevljuden in neprijazen. Pred ZD sem telefonarila frendicam, a naj grem v Izolo v bolnico po drugo mnenje ali ne, vendar me je njegov odnos tako odbil, da nisem zbrala poguma in šla. Naslednji dan je bilo samo slabše. Sem šla nazaj. Spet zmerjanje, kaj jo vozim, da so mi že povedali, da je viroza, da imajo preveč bolnikov, naj grem na hrvaško ali domov, če mi kaj ni všeč. Naslednji dan se ta mala ni mogla več dvignit. Peljala sem jo zjutraj direkt v Lj. k njeni zdravnici, ki jo je pod nujno poslala direkt v bolnico. Salmonela. Micena je bila totalno dehidrirana.

Tole se mi je v Luciji zgodilo s tremi različnimi rečmi kar trikrat!!!! Tako da sem od tedaj naprej raje hodila kar na Hrvaškem po nujne reči, Lucija me več ne sreča, naj gre tja kdor si upa, jaz ne.

Šla je moja prijateljica na dežurno s svojo mamo, ker njena mama, ki je bila vzdržljiva kmečka ženska, ni mogla več zdržat bolečin v trebuhu in hrbtu. Poslali so jo domov, češ da je mehkužna in ne prenese bolečine. Vsak dan so jo pošiljali takole domov. Niso ji hoteli naročiti rešilca, ker kao blefira. Čez en mesec je umrla zaradi raka.

Nazadnje mi je par mesecev nazaj nekaj padlo v oko. Nisem mogla najti tujka, bolelo me je ko pri norcih. Moj me je po vseh množicah negativnih izkušenj z zdravniki komaj prepričal, da sem šla. Za dober večer mi je dr. najprej rekel: A veste koliko je ura? Kaj hočete od mene? In potem....Jaz nimam instrumentov kot okulist? Če si sami niste mogli pomagat, vam tudi jaz ne bom! No, v končni fazi mi je pomagal, ker je bil tujek pod veko, ki je jaz ne znam okrog obrnit sama. Vmes je povedal kolegu, da je to pa res grozno, da se v kraj priseljuje toliko ljudi, da kaj si mislimo, da rinemo tja, da nimajo dovolj zdravnikov. Skratka, ni imel veselja s svojim delom, na živce sem mu šla, čeprav ni bilo nikogar pred mano ali za mano. Kar tako, ker je moral bil dežuren, mu je šlo vse na jetra.

Takih izkušenj imam na zalogi cel velik paket. Ne bi naštevala. Zelo zelo zelo malo izkušenj imam normalnih. K zdravnikom praktično več ne hodim, ker imam ekstremno slabe izkušnje z njimi in se pripravljam psihično vsakič, preden grem, ker mi vedno dajo občutek, da si nekaj domišljam. Slovenski zdravniki so za moje pojme sinonim za nesposobnost, arogantnost in neprijaznost. Še enkrat ponavlajm, med njimi obstaja 20% sposobnih, katerim bi dala vsak mesec po 20.000 eur plače, ostalih 80% pa bi poslala na dodatna 10-letna izobraževanja, tiste, ki so zakrivili kakšno smrt iz malomarnosti, pa bi jim vzela licenco. Samo kako? En krije drugega, drug krije tretjega....da bi bil kdo kdaj kriv za kaj, ...do tja še nismo prišli. Eh, slovensko zdravstvo. Zaupanja pri meni več ni.

Draga teja, ne sekiraj se. Drugič se psihično pripravi in povej zdravniku svoje. Ko je meni takole enkrat rekel, da mi nič ni na urgenci, (pa mi je res bilo, kot so mnooogo kasneje ugotovili), vendar me takrat ni poslal na nobeno od naprav, na katero bi me moral, sem dobila tak izpad, s konkretnimi primeri, komu vse so rekli od mojih bližnjih, da jim nič ni in kakšne so bile posledice, pa da naj mi še enkrat v oči pogleda in reče da mi nič ni, če si upa ob teh znakih, da je zdravnik na koncu v tla gledal in si mi ni upal nič reči. No, izmeril mi pa tudi ničesar ni, nesposobnež.
Nujno jim povej svoje. Naj se umaknejo iz tega poklica, če ne morejo pogledat ljudi, ki jih je strah, da jim nekaj je, pa četudi jim v končni fazi ne bi bilo nič. Boljše pregledati 50 ljudi, kot izpustiti enega samega, ki mu lahko rešijo življenje. To kar počno ni opravičljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 17:56:49   
Anonimen
Ljudje hodijo v dežurstvo dostikrat z glupimi razlogi.

Dežurstvo je za nujne primere, ne za driske, pa če se strinjate ali ne, lahko bi šla prej.


Pri odraslih ja, pri otrocih pa ne, sploh če se bolezensko stanje pojavi prvič in ne veš, kako se bo razvijalo. In pri otrocih je dinamika bolezni ponavadi drugačna, "zakuhajo" v trenutku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 17:58:28   
Anonimen
Pozabila dopisat, da jaz velikokrat le pokličem na dežurno in povprašam kaj naj naredim, da ne hodim za brezveze tja.


Pri nas očka ponavadi tudi pokliče zdravnico, kar na mobitel. Pa vedno reče, naj se pride še pokazat, ko bo ordinacija odprta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 22:33:43   
Sibil_
Jaz sicer negativnih izkušenj nimam iz urgence, so bili vedno priajzni (res pa je, da sem bila vedno bolna).

Kar mene moti je pa edino to, da se z otrokom ki je kužen gre kar med ljudi na urgenco, ki so ponavadi že itak bolni.IN jaz bi v takem primeru (driska bruhanje itd) res raje prej klicala, če bi pa šla bi pustila otroka pred vrati čakat, da ostalih ne okuži.Mogoče je bila v tem težava?user posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 22:49:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Drugic mu(DR.) povej, da ga nic ne briga to da si ti prisla ob 21h zvecer, da je on placan, da je tam in pregleduje otroke z normalnim, cloveskim, profesionalnim odnosom. Jst VEDNO to recem, in jih je pol tko sram, in se ful posvetijo otroku. Jih je pa prevec takih ja. Nazalost.


Hja, jaz sem v zelo podobnem primeru takole zabrusila dežurnemu mazaču v našem ZD in kaj je bila njegova reakcija: da bo prišla policija po mojega otroka, ker si drznem njemu jezikat user posted image  Kr neki, lajal kot stekel pes, grozil,... Besneč sem v tistem trenutku zapustila ordinacijo, otroka smo nato peljali v ZD v sosednji kraj. Od takrat, kadar dotičnega srečam, tiščim pesti tako močno, da mi gredo nohti do krvi v dlan user posted image  Ker bi ga drugače direkt na gobec.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 22:51:05   
Anonimen
Ja, to so pa dežurni. Oni ne bi delali nič, ampak spali...

Sem šla enkrat k zdravnici, nevem pa zakaj, vem, da je bilo hudo, ker hodim k zdravnikom le, če je res hudo. Me tak grdo pogleda, govori sestri, da je tako zaspana, pa mora zdaj še mene oskrbovati.. Sem jo nadrla, da delo je delo in naj ga tudi opravlja, drugače bo padla tožba direktorju. Je takoj utihnila.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 22:55:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ljudje hodijo v dežurstvo dostikrat z glupimi razlogi.

Dežurstvo je za nujne primere, ne za driske, pa če se strinjate ali ne, lahko bi šla prej.



Ohoho, pa kaj je res lepo biti anonimen???

Vidi se ti, da še nimaš otrok, kajti ko jih boš imela, boš šele videla, kako je to. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
15.12.2007 23:35:05   
mojčca
Anonimnost je pa zadnje čase ful popularna. Kaj nimate poguma, da bi stale za svojimi besedami????

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
16.12.2007 9:14:44   
Teya*D.
Draga anonimka saj ne letim za vsak drek k dr...sama sovražim bolnice že od otroštva, zato imam kar odpor.
tokrat sva s tamalo bile drugič in še to samo zato, ker so se znaki spet pojavili nazaj. Lahko bi šla že v sredo nazaj, ker mi je tako rekla zdravnica, ki naju je v nedeljo pregledala, pa sem videla, da je stanje malo boljše in da ne bo potrebno. Kaj morem, če se je poslabšalo in zdaj sem se v tem času že naučila poznat svojega otroka in vem, kdaj je dobro razpoložena in kdaj ji kaj ne paše. Oprosti ampak kot so rekle druge mali otrok lahko dehidrira v eni noči, sploh pa ker je stara 5m in pol potrebuje hrano za možgane, ker raste ne pa da ji nič ni ostalo v želodčku. Razumem, da je od začetka ko se je začelo metala vse ven, ne pa zdaj, ko je blo že enkrat vse v redu potem pa spet...in ko vidiš to drisko, ki je polna neke sluzi in ima vonj po gnilih jajcih, da ti rečem, ti gre kar gor...normalno, da me je začelo skrbet!
Žaži, vem, da jih gre veliko brez veze, ker se jim pač podnevi ne da stat v vrsti...to je pa čisto njihov problem. ni šans, da bi otroka v takem vremenu kam vlekla, če nebi bilo res nujno potrebno. Pač, dr je moral prit od zgoraj dol posebaj za naju (potem je prišla še ena mamica, vendar je otrok bil starejši okrog 1 leta). Če pa mu ni pa naj najde drugo službo! koliko ljudi pa bi rado imelo tak poklic pa se trudijo...
Sibil RR res je, da je to prenosljivo, vendar sem malo tak zapakirala in sedeli sva na čisto drugem delu hodnika, tako, da ljudje niso hodili preveč mimo razen na wc, čakalnica pa niti ni bila tako polna. Sem za to prvo poskrbela, da sva se oddaljile, kolikor se je dalo, da nebi dobil še kdo česa. V vsakem primeru pa se ljudje lahko okužijo, pa če grem k izbranemu dr ali k dežurnemu. No, redki imajo poskrbljen vhod za nalezljivo bolne.


(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
16.12.2007 9:50:25   
Anonimen
anonimna sem zaradi preprostega razloga...ampak nisem dolžna dajat opravičila nikomur, še najmanj pa Gini.


Drugače ne govorim o driski, Gina nisi dobro prebrala!!! Seveda se gre z drisko pri otroku k zdravniku! Ampak NE v dežurstvo, driska se sigurno ni pojavila ob osmih zvečer, ampak jo je otrok imel že cel dan.,....in kdaj je šla k zdravniku??? Ob deveih. Zakaj? Ker je upala da bo takoj na vrsti!!! Kaj pa drugega!

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
16.12.2007 9:56:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ljudje hodijo v dežurstvo dostikrat z glupimi razlogi.

Dežurstvo je za nujne primere, ne za driske, pa če se strinjate ali ne, lahko bi šla prej.



Ohoho, pa kaj je res lepo biti anonimen???

Vidi se ti, da še nimaš otrok, kajti ko jih boš imela, boš šele videla, kako je to. user posted image user posted image



Ga imam.
Ne vem pa, če ti več, kako je hodit v službo.
Naj ti razložim:
delaš npr. v trgovini... kaj če te pošlje poslovodja pobirat čike v pisuar, ker so kadilci metali čike vanj (je to tvoje delo ali ne? Jaz nisem kadilc in jih ziher ne bi pospravila), no tako je delo dežurnega zdravnika ko pride nekdo k njemu v soboto ob devetih, da ga prst boli že od srede.

Sicer pa trdim še enkrat: driska je za k zdravniku, ampak ne za k dežurnem zdravniku. Vidite razliko???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?