|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   privat varstvo - prijava?
16.1.2008 21:06:28   
Babsy
 
Živjo

Nimam izkušenj s privat varuškami , zato čudno vprašanje. A so zasebne varuške prijavljene ali so na črno? Verjetno to drugo A je prijava pri nas sploh možna?
Kako ste izbrale varuško? Kako ji zaupati? Se mi zdi, da v vrtcu je nek nadzor, jim lahko zaupaš kako bodo delali s tem otrokom, pri privat pa nikoli ne veš. Pustiš otroka tam. Sploh ne smeš pomisliti na kakšne čudne scenarije.

Kot ste ugotovile iščem varuško, saj vrtca ne dobim sredi leta! Kot ne vem koliko drugih! Morali bi nas programirati tako, da bi rojevale le poleti in bi lahko potem šli v vrtec septembra! user posted image

Pa srečno!
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: privat varstvo - prijava?
16.1.2008 21:17:57   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Babsy
Kako ste izbrale varuško? Kako ji zaupati? Se mi zdi, da v vrtcu je nek nadzor, jim lahko zaupaš kako bodo delali s tem otrokom, pri privat pa nikoli ne veš. Pustiš otroka tam. Sploh ne smeš pomisliti na kakšne čudne scenarije.


Lej, fajn sicer je, če poznaš koga, ki je že imel otroka pri tej varuški. Ampak tudi če ne, saj se prej parkrat srečate, pa lahko nekako oceniš ali ti je ali ti ni. Mislim, da je prvi vtis zelo pomemben.
Sploh pa je otrok največji pokazatelj stanja, če se rad vsak dan (razen začetniškega prilagajanja) vrača k njej in če vidiš, da jo sprejema, mu kaj hudega tam že ne more bit. Glede hrane, previjanja, napredka...pa tudi vidiš po otroku ali se lepo razvija, je zdrav, ima lepo rito itd...malo zaupanja v ljudi je pa že treba imet. 

Prijavljenih je pa po moje zelo malo.user posted image

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: privat varstvo - prijava?
16.1.2008 21:28:05   
kofetek2010
Naša ima že od vsega začetka prijavljeno.

Kako ji zaupati? Kako najti pravo?

Našo sem našla na mama.si - sva se dogovorili, da se dobiva prvič pri njej, da sploh vidim kje bi naj moj otrok "prebival", naslednji dan smo šle skupaj na sprehod (varuška ima mesec dni mlajšo hčer od naše), ... to mi je bil največji pokazatelj.
Potem pa sem tamalo postopoma začela puščat pri njej, najprej za eno uro, potem dve, tri...
Po pol leta, ko je imela samo 2 za čuvat, je vzela v varstvo še eno punčko, ki je enako stara. Pupe se super razumejo, se igrajo, pojejo, ustvarjajo...
Z našo varuško sem ful zadovoljna in mi je že sedaj hudo, ker bosta skupaj samo še do septembra.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?