|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čisto sem fuč
15.2.2008 19:39:03   
Anonimen
Zdaj ko vam pišem tole sporočilce mi solze tečeko po licu. Zelo sem nesrečna. In butasta ob enem,ker ljubim takšnega fanta. Prihajam iz povprečne družine on iz bogate družine. Našparanega ima ogromno denarja, saj ga lahko ima. Po poklicu je 3x več kod jaz. Jaz imam 4 letno srednjo. Stalno mi meče in me sekira....a misliš da ti bom jaz bajto naredila ? Pa kaj še....vsak pol bova dala...itd. Še druge stvari. Tako me boli v prsih.......Vem da bi ga mogla zapustiti,leta grejo. Ampak ne znam ven iz tega kroga,nora sem..user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 19:45:17   
Anonimen
tud jaz imam probleme z mojim že skoz...pa se tud sekiram, ampak pri nama so druge zadeve..pa tud kaj podobnega...s takim človekom je težko živet, če ti že sedaj nekaj sponaša...tud jaz ne vidim izhoda, pa bi tud rada se odselila in zaživela svoje življenje...ampak zaenkrat še čustva prevladujejo...pa mi tud ni lepo, ko se grdo obnaša do mene...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 19:47:45   
sanca
čuj že zdaj se ne moreta zmenit glede denaraja kaj šele bo takrat ko bota imela družino. a ni bolš da ga pustiš pa trpiš en mesec kot pa potem celo življenje. taki so pač ti tipčki z dnarjem. za njih si pravi gnoj če nimaš dobre šole al pa šihta.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 19:51:32   
Kepica83
Pa daj ženske, kje imate samozavest. Jebeš tako ljubezen. Kot je napisala SANCA rajši trpiš en mesec, kot pa s takim idiotom celo življenje. Jaz enih žensk res ne zastopim. Kako sploh lahko kaj takega dovolite? Kaj mu pomaga šola pa keš če je v duši gniliuser posted image user posted image . Čimprej stran od takega. Pa malo več samospoštovanja prosim.

(odgovor članu sanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 19:56:54   
Anonimen
vem, da ni prav da sem z njim. Kaj naj naredim,ne morem kar iti. Kam naj grem ?user posted image user posted image Mislim da se prav izživlja nad mano. Ker ve da nimam kam iti. Ne najdem besed kako mi je v tem trenutku hudo. Vedno se vse vrti okrog denarja, on ljubi denar. Obupana sem čist. Zdaj ga ni doma, jaz pa se moram zjokat. V obraz mi je povedal, ne bom ti bajte naredu, boš dala kar polovico. Od kje naj vzamem ? Tistih 500 eurov ki dobim plače ? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 20:05:26   
Kaliope
če na gleda samo na to, koliko kateri od vaju zasluži, namesto, da bi se raje osredotočil na vajino skupno prihodnost, potem mislim, da res ni vreden tvojega truda ... če je tako mahnjen na denar, da celo tebi, ki bi naj bila njegova ljubezen, v obraz meče, koliko zaslužiš, potem, draga moja, te nima dovolj rad, da bi si lahko skupaj ustvarila srečno življenje ... in če ti vztrajaš samo zato, ker se ti zdi, da nimaš kam iti, potem je vse skupaj res brez smisla ... konkretno pretehtaj svoje možnosti - se lahko začasno odseliš nazaj k svoji družini, staršem, sorodnikom, prijateljem, ali poznaš koga, ki bi ti za krajši časi uspel ceneje oddati stanovanje? Ziher se najdejo možnosti ... če z njim nisi srečna, ne vztrajaj! Življenje imamo samo eno ... ni pa enostavno, zagotovo ne ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 20:09:02   
Anonimen
In z njim načrtuješ otroka? Punca pamet v glavo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 20:50:38   
Čupka
Poglej, tole, kar ti počne, je zelo, zelo svinjsko. Res.
Ne razumem ga, zakaj je s tabo, ker te očitno ne ljubi. Občutek imam, da mu to, da se izživlja nad teboj, daje občutek moči in večvrednosti, v resnici je pa totalna nula. Pezde, po domače povedano. Grrrr!
Bejbi, vem da je težko zate, ampak še težje bo. Odločit se boš morala, ali boš celo življenje nesrečna in navsezadnje še začela verjeti v to, da si ga nevredna.
Vprašaj se, če ga res še ljubiš, po vsem tem, kar ti počne, ali te je enostavno strah začeti čisto na novo in bit odgovorna sama zase. Vcepil ti je občutek da si odvisna od njega. To pa ni ljubezen...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 20:53:10   
Anonimen
Kam naj grem ?user posted image user posted image user posted image


Domov.
Lahko najames sobo.
Mogoce lahko najames garsonjero.

S 500€ se to da....ni luksuz...imas pa svoj mir, ce ti to kaj pomeni :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 20:56:23   
Nenya
Zdaj ga ni doma, jaz pa se moram zjokat. V obraz mi je povedal, ne bom ti bajte naredu, boš dala kar polovico. Od kje naj vzamem ? Tistih 500 eurov ki dobim plače ?


Zdaj jokaš zaradi tega, pol boš pa še zaradi otrok. Če je res tak, kaj boš, ko se te bo naveličal in si poiskal drugo, kar se bo, po tvojem pisanju sodeč, brez dvoma enkrat zgodilo?

Čimprej stran, magari k staršem, raje živi skromno z dvignjeno glavo in 500€, kot s pufom, ki te bo do konca življenja priklenil nanj in njegovim izživljanjem. Nisi boksarska vreča!

Če je ljubezen prava, jokaš samo od sreče.

Držim pesti zate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 21:02:54   
mamči
Veš kaj, tak način, kot ga ima tale tvoj je pa skrajno primitiven.
Če te že zdaj žre, ko imaš svoj dohodek, kako bi še le bilo, če bi slučajno ostala brez. Pol bi te pa  živo požrl.

Odloči se sama, če si pripravljena na take nizke udarce. To so taki tipi, ki so sami sebi že čist preveč in vedno morjo ven štrlet iz povprečja. S takim jaz osebno ne bi živela - niti slučajno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 21:36:36   
cukr07
Glede na to, da ti že sedaj meče pod noge to, da nista finančno enako sposobna, se človek vpraša kaj še bo? V zakonu ni mojega in tvojega, ampak je vse najino. Jaz si s takim moškim zagotovo nebi ustvarila družine, ampak bi šla čim dalj od njega. Očitno mu denar več pomeni kot ti.
Če si pametna pojdi stran od njega dokler se stvari še bolj ne zapletejo. Res da ti bo na začetku hudo, kajti srčne rane se počasi celijo, ampak vedi da boš to storila za svoje dobro.

Odločitev je v celoti odvisna od tebe, zato ti želim da ubereš pravo pot. user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 21:45:54   
lelčy



Čimprej stran, magari k staršem, raje živi skromno z dvignjeno glavo in 500€, kot s pufom, ki te bo do konca življenja priklenil nanj in njegovim izživljanjem. Nisi boksarska vreča!

Če je ljubezen prava, jokaš samo od sreče.




se podpišem.
ne dovoli mu, da dela s tabo kot svinja z bučo. odidi sedaj, ko še nimata otrok, ker potem še boš samo bolj trpela.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 22:02:46   
kovač
Ja vse je res, punce imajo zelo, zelo prav!
Res bi se lahko imela bolj rada. Postaviti se moraš zase. In odločno povedati kar se ti ne zdi prav. Reci, da če bi bila na njegovem mestu ne bi ravnala nikoli tako kot on. Ker če imaš nekoga res rad ne delaš tako.
Najprej si ti, šele nato ostali.
Pojdi, pa boš videla, če mu bo kaj žal zate. Šele potem boš videla kolikšna je bila resnična ljubezen do tebe, ne sedaj ko mu špilaš verjetno še gospodinjsko pomočnico in še vse ostalo zraven.
Boš potem videla, če se bo res potem plazil za teboj po vseh štirih in moledoval da prideš nazaj k njemu.
Veš saj tipov je dost okol dosti boljših, samo sedaj si še zasljpljenja in ne vidiš okoli.
Denar pa še zdaleč ni vse. Bolje manj, pa da si srečen. Preverjeno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Čisto sem fuč
15.2.2008 23:39:07   
* Mateja *
Poznam primer, ko imata vsak svoj kupček denarja, en da za hrano, drug za položnice in bajto. Katastrofa ti rečem. Ne gre po mojem nikamor, čeprav sta že skor 30 let poročena. Ampak mi je to glupo, ti za to , jaz za ono. Če si skp se skp odločuješ kam boš dal keš, kok ga boš za kja nmenil, ne pa gledal kdo ga bo več dal.   

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Čisto sem fuč
16.2.2008 9:12:47   
bastian111
Vem ,da je težko.Menim pa ,da je vedel že to prej. Če ne bo šlo je boljše da zdaj gresta narazen ,kot pa pozneje. Mogoče  imata njegova starša močan vliv na njega? v tem primeru ga postavi pred dejstvo ,da naj se odloči !Sama sem iz povprečnega družinskega okolja ,mož pa zelo visokega .to vključuje tudi denar in kasneje dedovanje.Ampak pri meni je glih obratno njegovi so me sprejeli kot princesko,moji pa njega ne in ,zato tudi ne govorimo.Sama sem se odločila ,da je on na prvem mestu in ,da življenje želim prehoditi z njim in ne z starši.Po moje rabita samo pogum ,da sama zmoreta to in še veliko več.Srečno!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Čisto sem fuč
16.2.2008 9:39:03   
Skratek46
Zd
V obraz mi je povedal, ne bom ti bajte naredu, boš dala kar polovico. Od kje naj vzamem ? Tistih 500 eurov ki dobim plače ?


Zdej ti bom pa nekaj povedala-finančne zadeve je treba od vsega začetka pošlihtat. Moj tudi zasluži več-pa kaj???Kaj ima to sploh kake veze. On vedno pravi, da je denar najin in da ne igra nobene vloge kdo kaj plača. Jst si drugače sploh predstavljat ne morem-če  bi si pa drznil mi kaj vržt naprej-sploh ne vem kako bi odreagirala.
Sm si obljubila, da si ne bom dovolila to kar je dovolila moja mama mojemu očetu(sta se ločila-nič čudnega)-vsako stvar mu je morala prikrit(če nam je kaj kupla za oblečt,frizerja in take zadeve si ni nikoli privoščila...itd.,itd..A si želiš tako življenje? Dobro razmisli-res ti povem.Pa kar koli ti je všeč na njemu ti bo tvoj JAZ zatolkel do amena-ne dovoli si tega...Pojdi naprej in obdrži še uno malo ponosa kar ti je ostalo!
Srečnouser posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Čisto sem fuč
16.2.2008 9:54:36   
taja27
Anonimna ... jst verjamem v tvojo ljubezen in v tvojo bolečino ... in ja je težko ... samo ne verjemem pa v njegovo ljubezen do tebe ... mogoče te potrebuje na nek način ... ampak ta način ni zdrav ... potrebuje te, da ima občutek vrednosti ... kajti le ob tebi se počuti vreden ... ker ima pod palcem več, kot imaš ti ... to pomeni, da sam sebe sploh ne ceni ... posledično pa ne ceni niti tebe... s tabo si celi komplekse ... ker je vse kar ima vrednega ... njegov denar ...

Če bi cenil sebe, te ne bi bil zmožen tako poniževati... tega se iz ljubezni ne počne. Ne vem kakšen nasvet ti naj dam. Ponavadi smo vsi tako pametni za druge in tako prekleto neumni zase. V želji sprejetja počnemo norosti ... zakaj? ... da bi se dokazali sebi? ... ali nekomu drugemu? In potem, če imamo srečo ali dovolj pameti, ugotovimo ... da smo nezvesti predvsem sebi... ker si nočemo priznati, kaj je NAM pomembno ... ne glede na to ali nas drugi zaradi tega izžvižgajo ... In trenutni navdih, dan,teden, mesec ali leta so nič proti temu, kar je nam vredno ... ampak to moramo vedeti ... in ta del je najtežji. Vedati ZASE kaj hočemo, čemu smo se pripravljeni odpovedati, da dobimo tiso kar hočemo, želimo, potrebujemo ...

Življenje nas velikokrat pripelje do trenutka, ko vemo kaj hočemo in kaj ne želimo izgubiti ... pa kljub temu počnemo stvari, na katere nismo ponosni ... in tu se vidi, da smo samo ljudje ... vsi smo krvavi pod kožo ... in tisti, ki najbolj pljuva ... tisti ima največ pred svojim pragom ... s pljuvanjem se samo tolaži, da sam ni najslabši. In ja, zarečenega kruha se DA najesti.

Premisli ali si pripravljena živeti takšno življenje ... z vsem najedanjem in mentanjem naprej ... vem, da ni lahko, ko si enkrat navajen na lagodno življenje, ki ga dajejo finance, vse to pustiti in se spet spustiti na golo povprečje, ko moraš vsak mesec računati ali bo za vse položnice dovolj ...

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Čisto sem fuč
16.2.2008 9:59:45   
taja27
... veliko poguma ti želim!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Čisto sem fuč
16.2.2008 18:13:12   
silvya
Stran, ker to ni ljubezen. Če dva živita skupaj prispeva vsak po njegovih zmožnostih. Če mu je že sedaj pomemben samo denar, kaj bo kasneje ko bo z vama mogoče še otrok. A misliš, da bo imel zavore in ne bo v tem duhu vzgajal tudi otroka?

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Čisto sem fuč
16.2.2008 19:00:05   
Anonimen
Obema želim srečo na vseh področjih in da bosta čimprej normalno zaživeli.user posted image

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Čisto sem fuč
16.2.2008 19:00:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Stran, ker to ni ljubezen. Če dva živita skupaj prispeva vsak po njegovih zmožnostih. Če mu je že sedaj pomemben samo denar, kaj bo kasneje ko bo z vama mogoče še otrok. A misliš, da bo imel zavore in ne bo v tem duhu vzgajal tudi otroka?




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Čisto sem fuč
16.2.2008 19:05:31   
Gina
Hmmm.... nisi še dovolj fuč. Ko boš imela dovolj, boš šla. Dokler pa še kar upaš (ne vem sicer na kaj, ker spremenil se ne bo, mu je všeč, da je tak, kot je), pa boš še trpela. V bistvu te ta reč ne moti dovolj, da bi ga zato zasovražila v njegovo bistvo. Nisi še glih na dnu. Žal. Tako da bosta zihr še skupaj - z denarjem vsak zase.

p.s.: kdo bo pa otroka rihtal? 50:50?user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Čisto sem fuč
16.2.2008 19:50:29   
smrka
zakaj pa morta it bajto delat, kr neki? Raj se preseli starsem dokler si ne najdes kaj sama, in se znebi njega preden nebo prepozno, da zanosis ali kaj podobnega. Ocitno nista za skupaj ce mu je dnar sveta vladar. Druga moznost je mogoce pogovor da se oreng pogovoris z njim in vajin odnos postavis na kocko, ali ti, ali njegov sarkasticen odnost do dnarja! Drek pa dnar!! Z dnarjem se neda kupit tistega kar je najvec vredno LJUBEZEN!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Čisto sem fuč
16.2.2008 21:38:27   
Anonimen
V še čisto nobenem partnerstvu nista bila dva, ki bi imela v izhodišču čisto enak finančni položaj. Vedno ima eden več, drugi manj, razlika je samo v razumevanju partnerstva oz. relacije odnosa moje-tvoje in NAJINO.
Pri nama je, kar se tiče financ, tako kot pri anonimni, pa mi moj niti enkrat ni vrgel naprej, da bi bil moj prispek tako ali drugače kaj manj vreden. In če bi mi, bi vedela, da me ne spoštuje, da me ocenjuje za manjvredno (in to na podlagi financ???!!!), da me nima za enakopravno. KO si enkrat z nekom skupaj, si z njim v dobrem in v slabem. In vse je skupno. In če nekdo tega ni sposoben sprejeti in to doumeti, se čuti ogroženo od tistega, ki naj bi ga imel najrajši... ne vem, no, pri meni to ne bi funkcioniralo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?