|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rogljički
26.2.2008 10:10:49   
Hope2
Rada bi recept za filane rogljičke, vendar ne kvašene, temveč iz krhkega testa (podobno kot za piškote), ki se kar topijo v ustih. Ima katera, prosimuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rogljički
26.2.2008 10:22:27   
Anonimen
Krhki rogljički

1/2 kg moke
1 pecilni
1 vanilij
25 dag margarine
1 navaden jogurt
ščep soli

Moko presej s pecilnim, dodaj margarino in z rokami zdrobi v kašico.Posoli, dodaj jogurt ter ugneti testo.
Počiva naj pol ure. Spočito testo razvaljaj za dober nožev rob debelo in nareži trikotnike.Na širši del trikotnika daj nadev in zvij v rogljiček.Zlagaj jih na suh pekač ali peki papir.Pečemo na 180-190 stopinjah dokler ne narastejo in se lepo obarvajo.Še vroče povaljaj v sladkorju z vanilijo.
Iz tega testa lahko delaš tudi blazinice ali žepke.Pecivo je dolgo obstojno.user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rogljički
26.2.2008 10:50:58   
Hope2
Hvala, če ti delaš take, pol morajo biti res odličniuser posted image . A sladkorja pa nič ne daš? Pr nas ne maramo posutega sladkorja, bom probala malo dat v testo, saj najbrž ne bo škode.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rogljički
26.2.2008 11:27:55   
petra a
ooo,kot naročeno...sprobamo!!!user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rogljički
26.2.2008 12:20:03   
Anonimen
Nič sladkorja, ker je že nadev sladek in ker jih potem povaljaš v sladkorju.
Če boš dajala sladkor v testo, naj bo v prahu.

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rogljički
29.2.2008 20:54:27   
Anonimen
Hope jaz ne bi dajala sladkorja, ker je potem testo bolj trdo. Lahko pa poskusiš pa boš vidla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?